Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αποτελείται από δύο μεγάλους στρογγυλούς πίνακες που δείχνουν το στροφόμετρο και το ταχύμετρο.

Ο πρώτος περιλαμβάνει το ταχύμετρο στο κεντρικό πλαίσιο.

Αποτελείται από δύο μεγάλους στρογγυλούς πίνακες που δείχνουν το στροφόμετρο και το ταχύμετρο.

Mε ψηφιακό πίνακα οργάνων το νέο Mazda3

23/3/2018

Η πρώτη νέα μικρή πινελιά για το επόμενης γενιάς Mazda3 αποκαλύφθηκε και είναι ικανή να ευχαριστήσει τους φίλους της μάρκας. Δείτε τον.

Οι πρώτες διαρροές γύρω από τον εσωτερικό διάκοσμο του επόμενης γενιάς Μazda3 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και όπως φαίνεται, είναι αρκετές για να ευχαριστήσουν εκείνους που θέλουν ψηφιακούς πίνακες οργάνων τελευταίας τεχνολογίας.

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως αποκαλύπτουν ότι το νέο μοντέλο θα προσφέρεται με δύο διαφορετικούς ψηφιακούς πίνακες. Ο πρώτος περιλαμβάνει το ταχύμετρο στο κέντρο, συνοδευόμενο από δύο μικρότερους κύκλους που ενημερώνουν τον οδηγό για την θερμοκρασία του κινητήρα και την ώρα. Από την άλλη πλευρά, ο δεύτερος είναι αρκετά διαφορετικός και αποτελείται από δύο μεγάλους στρογγυλούς πίνακες που δείχνουν το στροφόμετρο και το ταχύμετρο.

Το τιμόνι, τα κουμπιά και οι υπόλοιπες επιλογές στην κονσόλα αναμένεται να μην διαφοροποιηθούν σημαντικά, φανερό είναι πάντως πως η προσθήκη του ψηφιακού πίνακα οργάνων δίνει έντονο premium χαρακτήρα στο ιαπωνικό μοντέλο.

Το νέο Mazda3 θα είναι εξοπλισμένο με το νέο Skyactiv-X μοτέρ που σε σχέση με το τωρινό 2λιτρο Skyactiv-G θα προσφέρει σύμφωνα με την μάρκα, μεγαλύτερη ροπή και καλύτερη οικονομία καυσίμου. Θα δούμε το μοντέλο άραγε στην Ελλάδα μετά τις εξελίξεις που είχαμε σχετικά με την επιστροφή της μάρκας στην χώρα μας;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις