Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μεγάλη Έρευνα: Κακοσυντηρημένος ο στόλος αυτοκινήτων στη χώρα μας..

10/2/2020

Ξεπέρασαν τους 6.000 συμμετέχοντες, οι αναγνώστες του autoagora.gr στη μεγάλη έρευνα για τα κριτήρια επιλογής συνεργείου. Τι πραγματικά προτιμούν οι Έλληνες οδηγοί? Τα στοιχεία που προέκυψαν είναι αποκαρδιωτικά, αφού πάνω από το 33% των συμμετεχόντων, δεν συντηρεί το αυτοκίνητο του περιοδικά..

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα στοιχεία που προέκυψαν, ώστε να κατανοήσουμε  τη νοοτροπία μας ως οδηγοί και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων το 2019. Οι 6.123 συμμετοχές στην μεγαλύτερη έρευνα κριτηρίων επιλογής συνεργείου που έγινε ποτέ στη χώρα μας, έδωσαν απαντήσεις σε πολύ φλέγοντα ζητήματα για την συντήρηση αλλά και την φιλοσοφία του Έλληνα οδηγού. Μεγάλη έκπληξη προξένησε πως πάνω από το 33% των συμμετεχόντων, απάντησε πως δεν συντηρεί συχνά το «γερασμένο» του αυτοκίνητο, ενώ πάνω από το 67% απάντησε πως προτιμά τα εξειδικευμένα συνεργεία για την συντήρηση και την επισκευή του αυτοκίνητου τους.



Είναι γεγονός πως η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και πολύ μάλιστα τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να πέφτουν στο τραγικό «σφάλμα» να μην συντηρούν συχνά το αυτοκίνητο τους. Αν σε όλο αυτό προσθέσουμε πως ο στόλος των αυτοκινήτων των συμμετεχόντων στην έρευνα, είναι ιδιαίτερα γερασμένος (το 62% κυκλοφορεί με αυτοκίνητο ηλικίας 11 ετών και πάνω..), τότε το συμπέρασμα είναι αποκαρδιωτικό. Η περιοδική συντήρηση είναι απαραίτητη σε αυτοκίνητα κάθε ηλικίας, αλλά οι συμπαθείς «γερόλυκοι» την έχουν ανάγκη ακόμα περισσότερο, ώστε να αποφεύγουν τις συχνές επισκέψεις, με κοστοβόρες βλάβες..
Ας αναλύσουμε όμως παρακάτω τα συνολικά και πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα της έρευνας συνεργείων του autoagora.gr.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις