Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Mercedes EQ Power: Κορυφαία καινοτομία στα plug-in υβριδικά μοντέλα

Διαβάστηκε από 58980 αναγνώστες - 6/11/2020

Η Mercedes-Benz διαθέτει μια πλήρη γκάμα εξελιγμένων plug-in hybrid μοντέλων, με καινοτόμες τεχνολογίες και πιστά σε όσα πρεσβεύει το όνομα της φίρμας: αξιοπιστία, ελκυστική σχεδίαση, οδηγική απόλαυση, κορυφαία πρακτικότητα και αξεπέραστη ασφάλεια.

Η τρίτης γενιάς Plug-in Hybrid τεχνολογία της Mercedes, γεφυρώνει με τον πιο high-tech και αποδοτικό τρόπο τον κινητήρα εσωτερικής καύσης του σήμερα με το αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον. Η πολυτελής φίρμα που έχει συνδέσει το όνομά της με την καινοτομία στην αυτοκίνηση, έχει δημιουργήσει τη σειρά EQ Power η οποία αφορά σε επαναφορτιζόμενες από την πρίζα Plug-in Hybrid εκδόσεις των μοντέλων της. Μάλιστα μέχρι το τέλος του 2020, η τεχνολογικά εξελιγμένη αυτή σειρά  θα απαριθμεί πάνω από 20 επιλογές, από A-Class έως S-Class και από GLA έως GLE.

Χάρη στις προηγμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες μπορούν να φορτιστούν σε σύντομο χρόνο και σε οποιαδήποτε πρίζα -όπως ένα smartphone-, η σειρά EQ Power παντρεύει εντέχνως τους συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης του σήμερα με την ηλεκτροκίνηση του αύριο βοηθώντας έτσι τους καταναλωτές να εξοικειωθούν και να μην έχουν το άγχος της αυτονομίας. Χάρη στα Plug-in Hybrid μοντέλα της Mercedes-Benz μέσα στην πόλη κινείσαι αθόρυβα, με το ελάχιστο δυνατό κόστος και με μηδενικούς ρύπους. Από την άλλη σε μεγάλες αποστάσεις εκμεταλλεύεσαι τις αρετές των κινητήρων εσωτερικής καύσης, όπως η μεγάλη αυτονομία και η διαρκώς διαθέσιμη ισχύς.

Ένα ακόμα δυνατό σημεία της υβριδικής τεχνολογίας είναι η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία που προσφέρει χωρίς να επιλέγει συνειδητά ο οδηγός. Από τη μία η αθόρυβη ηλεκτρική λειτουργία που εξαλείφει τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση καυσίμου και από την άλλη η διαρκώς διαθέσιμη ισχύς του κινητήρα εσωτερικής καύσης όταν κινείται σε μεγάλες αποστάσεις. Η έξυπνη διαχείριση του συστήματος επιλέγει αυτόνομα τον συνδυασμό εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα με σκοπό την αποδοτικότερη αξιοποίηση της ενέργειας, της ισχύος και της αυτονομίας σε όλες τις συνθήκες.
 
 
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις