Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes G-Class: Νέα έκδοση Edition 550
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes G-Class: Νέα έκδοση Edition 550

3/3/2022

Αποκαλύφθηκε η νέα υπερπολυτελής έκδοση Edition 550 για το πιο σκληροπυρηνικό SUV της Mercedes, τη G-Class, η οποία είναι διαθέσιμη πλέον σε τρία μοναδικά χρώματα, προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό και 422 ίππους.

Παρουσιάστηκε η Mercedes G-Class Edition 550

Η νέα έκδοση «Edition 550»  για τη Mercedes G-Class παρουσιάστηκε από την γερμανική εταιρεία κάνοντας ντεμπούτο στην αμερικανική αγορά, ενώ μόνο 200 από αυτές θα βγουν από τις γραμμές παραγωγής.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αποκλειστικά με τρεις νέους χρωματικούς συνδυασμούς

Για τους τυχερούς, η Edition 550 έκδοση θα συνδυάζεται μόνο με Jupiter κόκκινο, Arabian γκρι και Moonlight άσπρο χρώμα, με το τελευταίο να πρόκειται για την πιο πρόσφατη δημιουργία του τμήματος Manufactur της εταιρείας με το ασημένιο αστέρι. Τα παραπάνω δημιουργούν μία όμορφη αντίθεση με τους προφυλακτήρες, τα φτερά, τη γρίλια και τις ζάντες που είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα, ενώ την εμφάνιση ολοκληρώνουν τα μαύρα εμβλήματα και λογότυπα του μοντέλου.

Πολυτέλεια όπου και αν κοιτάξεις στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό του, μπορεί κανείς να συναντήσει μία πληθώρα πολυτελών επιλογών και χλιδάτης άνεσης, με δερμάτινες επενδύσεις Nappa και μοναδικές ραφές, μέχρι τις carbon λεπτομέρειες όπου κι αν κοιτάξεις. Στα παραπάνω προσθέστε ακόμα μια ειδική πλακέτα «1 of 200 Edition 500» που αποδεικνύει την συλλεκτική αξία του μοντέλου.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε