Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes S 350D: Κύρος, χλιδή και τεχνολογία
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes S 350D: Κύρος, χλιδή και τεχνολογία

Διαβάστηκε από 8186 αναγνώστες - 2/3/2022

Η νέα Mercedes S 350 d long δηλώνει ξεκάθαρα ότι ίσως είναι το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο. Υπερπολυτελής, αθόρυβη, τεχνολογικά εξοπλισμένη σε εξωφρενικό βαθμό και τέλεια σε όλα τα επίπεδα!

Η Mercedes πάντα είχε τον τρόπο και ήξερε το σωστό δρόμο για την κατασκευή luxury-premium αυτοκινήτων, με τη σειρά S να είναι διαχρονικά η επιτομή της πολυτέλειας, της τεχνολογίας και της ασφάλειας. Με την 7η γενιά να πατάει πλέον στο δρόμο και να απευθύνεται, λόγω τιμής κυρίως, σε συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, η νέα S 350 d είναι ότι πιο ολοκληρωμένο έχει προσφέρει στην αγορά η γερμανική εταιρία με τεχνολογία από άλλο πλανήτη και μηχανικό πλουραλισμό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εντυπωσιακή μάσκα και τεράστιο μέγεθος

Με το μήκος να φτάνει τα 5,3 μέτρα και το πλάτος να ακουμπάει τα 2 μέτρα, η ναυαρχίδα της Mercedes μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει. Η χαρισματική και αρμονική σχεδίαση της S-Class, την κάνει χάρμα οφθαλμού με την επιβλητικότητα της να αναβλύζει από όποια γωνία και να την κοιτάξεις. Η επιβλητική μάσκα μπροστά με τους υπέροχους προβολείς DIGITAL LIGHT αποτυπώνει τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου ενώ το ίδιο εντυπωσιακό και τονισμένο είναι το πίσω μέρος με τα διαιρούμενα φώτα. Με ρηξικέλευθη σχεδίαση ακόμα και στις λαβές των πορτών όπου εκτείνοντας προς τα έξω με το KEYLESS-GO, δείχνει ότι η Mercedes δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη του. Πάρα τον τεράστιο όγκο του αυτοκινήτου, οι σχεδιαστές της γερμανικής εταιρίας  στο τομέα της αεροδυναμικής έκαναν «παπάδες» με τον αεροδυναμικό συντελεστή της S 350 d long, που είχαμε στη δοκιμή μας, να είναι μόλις 0,23. Το αυτοκίνητο πατάει πάνω σε υψηλή ποιότητα ζάντες αλουμινίου με τη διαχρονική σχεδίαση που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της S-Class.
 

Καθίσματα με μασάζ, infotainment και χλιδή first-class

Όταν ανοίγεις την πόρτα για να μπεις στην καμπίνα της λιμουζίνας είναι σαν να ανοίγεις πόρτα σε ένα άλλο κόσμο. Σχεδόν μυρίζεις την πολυτέλεια μέσω των αιθέριων ελαίων που απελευθερώνει το σύστημα κλιματισμού, με τη χλιδή να ξεχειλίζει και πραγματικά να ντρέπεσαι να πατήσεις μέσα. Τα δερμάτινα καθίσματα της S-Class είναι κλιματιζόμενα και κάνουν διαφορετικά είδη μασάζ στους επιβάτες ενώ προσφέρουν στον οδηγό πληθώρα ρυθμίσεων για να νιώσει «ένα» με αυτοκίνητο. Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών είναι ένα μικρό έργο τέχνης, φτιαγμένο από ξύλο και δέρμα με τα χειριστήρια αφής να δίνουν την δυνατότητα στον οδηγό να ελέγχει τις σημαντικότερες λειτουργίες του αυτοκινήτου καθώς και το κορυφαίο surround 4D ηχοσύστημα της Burmester. ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε