Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μικρότερο Enyaq ετοιμάζει η Skoda
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μικρότερο Enyaq ετοιμάζει η Skoda

1/4/2022

Νέο ηλεκτρικό SUV θα παρουσιάσει η Skoda, το οποίο θα είναι μικρότερο από το Enyaq και θα κάνει «ποδαρικό» στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «Modern Solid» της φίρμας.

Δεν σταματούν οι φήμες

Η Skoda ετοιμάζει μια νέα σχεδιαστική γλώσσα που θα φέρουν όλα τα νέα μοντέλα της από  φέτος το φθινόπωρο. Ο διευθυντής της τσέχικης μάρκας κ. Schafer αποκάλυψε ότι η νέα σχεδιαστική γλώσσα θα φέρει το όνομα «Modern Solid».

Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία πρώτα στα ηλεκτρικά

Στην παρουσίαση της νέας σχεδιαστικής γλώσσας «Modern Solid»,  παρουσιάστηκε και μια θολή εικόνα teaser ενός SUV χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται αρκετές λεπτομέρειες. Ο Schafer διαβεβαίωσε πως η νέα γλώσσα προορίζεται για τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα συμπληρώνοντας: «Θα την φέρουμε πρώτα για τα ηλεκτρικά. Αυτά θα είναι στο επίκεντρο. Στη συνέχεια, θα μπορούσαμε να την χρησιμοποιήσουμε σε άλλα οχήματα, αλλά στο δεύτερο μισό της δεκαετίας, ούτως ή άλλως δεν θα υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης».

Πιο μικρό από το Enyaq αλλά μεγαλύτερο του VW ID.3

Από την teaser εικόνα είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβουμε το μέγεθος του οχήματος, αλλά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το μήκος του θα φτάνει τα 4,5 μ. ήτοι μικρότερο από το Enyaq, αλλά μακρύτερο από αυτό της VW ID.3. Ο Schafer τόνισε πως θα ακολουθήσουν και άλλα «τρία ακόμη ηλεκτρικά μικρότερα από το Enyaq». Το ένα από αυτά θα είναι ένα μοντέλο της μικρής κατηγορίας στη πλατφόρμα MEB Entry και πιθανό να το δούμε πριν το 2025.


Έτσι θα μοιάζει το νέο Skoda!
«Φωτιά» έχουν πάρει οι φήμες.
Με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «Modern Solid» της φίρμας.
Θα είναι πιο μικρό από το Enyaq και μεγαλύτερο του VW ID.3.
Εσάς σας αρέσει η εμφάνιση των Skoda ή όντως ήθελε κάποια ανανέωση;




Δείτε εδώ την Έρευνα Autoagora: Καύσιμα και αυτοκίνητα που δεν καίνε

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε