Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tο αυτοκίνητο που βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες είναι ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που βγήκαν από την γραμμή παραγωγής της γερμανική μάρκας το 2008.

Tο οδόμετρο του γράφει πως έχει διανύσει μόνο 6.437 χιλιόμετρα.

Μοναδική Mercedes AMG Black Series στο «σφυρί»

19/4/2018

Σε δημοπρασία θα τεθεί πολύ σύντομα μια από τις κλασικότερες Mercedes υψηλών επιδόσεων των τελευταίων ετών. Eσύ πόσα θα έδινες να την κάνεις δική σου;

Mία από τις σπανιότερες και πιο exclusive Μercedes-Benz θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν οι ενδιαφερόμενοι κατά την διάρκεια δημοπρασίας στις 19 Μαΐου στην πίστα του Silverstone στην Βρετανία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία από τις μόλις 25 δεξιοτίμονες Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series που υπάρχουν στον κόσμο, με τον οίκο Silverstone Auctions να αναφέρει ότι «αποτελεί ένα από τα πιο επιθυμητά κλασικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων της αγοράς».

Εκτός από αυτό, το αυτοκίνητο που βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες είναι ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που βγήκαν από την γραμμή παραγωγής της γερμανική μάρκας το 2008 με χρώμα Iridium Metallic Silver και εξοπλισμένα με έναν 6,2 λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 507 ίππων. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, το οδόμετρο του γράφει πως έχει διανύσει μόνο 6.437 χιλιόμετρα από την στιγμή που αγοράστηκε από την Mercedes ενώ στο παρελθόν είχε μόνο έναν ιδιοκτήτη.

Η τιμή αναμένεται να ξεπεράσει τις 140.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις