Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake

Διαβάστηκε από 8888 αναγνώστες - 17/7/2019

Στην επίσημη παρουσίαση της Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake προχώρησε η AMG. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 2 εκδόσεις, ανάλογα τις διαθέσεις σου και την τσέπη σου. Διάβασε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση.

Μετά την αποκάλυψη των Mercedes-AMG A45 και CLA 45, η AMG προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση της εξίσου ελκυστικής Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake.Για αυτούς που επιθυμούν κάτι περισσότερο από ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, το οποίο να συνδυάζει τους χώρους και τις επιδόσεις, η νέα Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake είναι σίγουρα μία από τις περιπτώσεις που συνδυάζουν αυτά τα στοιχεία.


 
Ξεκινώντας από την ισχύ και τις επιδόσεις, το νέο σπορ μοντέλο της ομάδας του Affalterbach θα προσφερθεί σε δύο εκδόσεις, που εξοπλίζονται από τον ίδιο 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα που βρίσκουμε και στην Α 45 και CLA 45. Στην λιγότερο ισχυρή προσφέρει 387 ίππους (480Nm ροπής) και στην πιο ισχυρή CLA 45 S φτάνει τα 421 άλογα (500 Nm ροπής). Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις