Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Nέα Mercedes EQC

Διαβάστηκε από 25246 αναγνώστες - 29/7/2019

Η Mercedes κάνει ένα βήμα μπροστά και κατασκευάζει το νέο ηλεκτρικό SUV με το όνομα EQC. Φτάνει σε μήκος τα 4,76 μέτρα και αναμένεται να ενθουσιάσει το αγοραστικό κοινό. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Με αυτό το αυτοκίνητο θα αισθανθείς αμέσως οικεία, καθώς θαρρείς ότι μιλάς με το φίλο σου. «Λοιπόν Mercedes, θέλω να με μεταφέρεις στον επόμενο σταθμό ηλεκτρικού ανεφοδιασμού». Το Mercedes EQC έχει μήκος 4,76 μέτρα και κατατάσσεται μεταξύ των αδερφών GLC, που είναι 4,66 μέτρα και του GLE, που είναι 4,89 μέτρα. Χάρη στο μεταξόνιο των 2,87 μέτρων, οι επιβάτες ταξιδεύουν άνετα και στον χώρο αποσκευών χωρούν περίπου 500 λίτρα. Όλα αυτά έρχονται σε δέυτερη μοίρα.



Το σημαντικό είναι η καθαρή τεχνολογία που ενσωματώνει το SUV. Η Mercedes κατασκευάζει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και υπόσχεται χαρακτηριστικά οδήγησης αντίστοιχα της τετρακίνησης. Ο μπροστινός ηλεκτρικός κινητήρας έχει σχεδιαστεί για χαμηλό και μεσαίο εύρος φορτίου, για να παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Ο πίσω ηλεκτρικός κινητήρας είναι αυτός που δίνει τη μεγάλη απόδοση και που εγγυάται την οδηγική απόλαυση. Μαζί,  οι e-μηχανές αποδίσουν 408 ίππους, με τη μέγιστη ροπή να είναι στα 765 Nm.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις