Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα Mercedes GLC: Plug-in & ήπια υβριδική
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Mercedes GLC: Plug-in & ήπια υβριδική

31/3/2022

Το ντεμπούτο της νέας GLC ετοιμάζει η Mercedes, η οποία θα φέρει ήπια υβριδικά κινητήρα σύνολα αλλά και Plug-in υβριδικές εκδόσεις, δίνοντας στη δημοσιότητα επίσημες εικόνες από τις δοκιμές του μοντέλου.

Plug-in υβριδικές εκδόσεις βενζίνης ή diesel

Η νέα Mercedes GLC αναμένεται να φτάσει το φθινόπωρο, με σαφώς αρκετά μειωμένους ρύπους στην premium κατηγορία των SUV, χωρίς όμως να στερηθεί τις επιδόσεις και τους κινητήρες καύσης. Για το λόγο αυτό, η γερμανική εταιρία θα προσφέρει τη νέα GLC στις αγορές με τρεις Plug-in υβριδικές εκδόσεις, οι οποίες θα προσφέρουν μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία που θα ξεπερνάει τα 100 χιλιόμετρα, όπως υπόσχεται η Mercedes.

Οι ήπια υβριδικές εκδόσεις

Πέραν όμως  των δύο Plug-in υβριδικών εκδόσεων βενζίνης και μίας Plug-in υβριδικής diesel, η GLC θα έχει στη «φαρέτρα» της και μια γκάμα από τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel συνδυασμένους με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt, έχοντας παράλληλα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου καθώς και μείωση των ρύπων.

Οι εξαντλητικές δοκιμές στα χιόνια της Σουηδίας

Η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα και τις πρώτες επίσημες εικόνες από τις δοκιμές της GLC, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στου χειμερινούς δρόμους της Σουηδίας με πλήρες καμουφλάζ, χωρίς να αφήνει πολλές από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες στη δημόσια θέα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε