Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υπεύθυνος του έργου είναι ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi.

Νέο Hyundai Sonata N από X-Tomi design

23/4/2019

Κατά την παρουσίαση της Hyundai για το νέο Sonata, ενημερωθήκαμε πως μία έκδοση N είναι προ των πυλών. Ο γνωστός ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi παρουσίασε πως θα μοιάζει το αυτοκίνητο, την ημέρα λανσαρίσματος του από τη Κορεατική βιομηχανία.

Υπεύθυνος του έργου είναι ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi, ο οποίος αντλώντας στοιχεία από τα υπόλοιπα Ν μοντέλα που έχει στη γκάμα της η φίρμα δημιούργησε το αυτοκίνητο που μπορούμε να δούμε στην εικόνα.
 
Το Sonata N έχει λάβει μια σειρά από διάφορα εξωτερικά χαρακτηριστικά τα οποία του δίνουν μία πιο επιθετική εικόνα. Μέσα σε αυτά βρίσκονται το εμπρόσθιο σπλίτερ που φέρει τη χαρακτηριστική κόκκινη γραμμή, ενώ το αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί με ένα νέο καπό που ενσωματώνει ένα ζευγάρι μικρών αεραγωγών για να βοηθήσει στην ψύξη του κινητήρα.
Από κει και πέρα το εικονιζόμενο Sonata είναι εφοδιασμένο με σπορ ζάντες, οι οποίες είναι βαμμένες σε μαύρο και ασημένιο χρώμα, ενώ παράλληλα ο σχεδιασμός τους μας αφήνει να δούμε τις κόκκινες δαγκάνες φρένων και στους δύο άξονες.
 
Αφήνοντας το σχέδιο και περνώντας στις πληροφορίες που έχουν υπάρξει για το επερχόμενο Sonata N, σύμφωνα  με δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Hyundai Βορείου Αμερικής, Brian Smith το μοντέλο θα έχει περίπου 275 ίππους. Αυτός ο αριθμός δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο για τις ισχυρές εκδόσεις των αυτοκινήτων της Hyundai, καθώς αντίστοιχης ιπποδύναμης είναι τα i30 N, i30 Fastback N και Veloster N, κάτι που σημαίνει ότι το Sonata N πιθανότατα θα έχει τον ίδιο 2λιτρο τούρμπο κινητήρα.
 
Το πότε θα αποκαλυφθεί το μοντέλο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες επ αυτού αναμένονται προσεχώς.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις