Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέο Ηuyndai Sonata N Line 275 PS

18/4/2019

To νέο Huyndai Sonata Ν θα κυκλοφορήσει σε έκδοση N Line, με τις φήμες να αναφέρουν πως θα εξοπλιστεί με ένα κινητήρα επιδόσεων που θα σαγηνεύσει το κοινό. Διαβάστε εδώ όλα τα νέα που έχουν κυκλοφορήσει..

Το Hyundai Sonata Αμερικανικών προδιαγραφών παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη με δύο επιλογές, έναν 1.600άρη turbo 180 ίππων και 264 Νm ροπής και έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.500 κ.εκ. Η εταιρεία πάντως φαίνεται πως ετοιμάζει και μια ακόμη πιο γρήγορη και σπορ έκδοση Ν Line που θα φτάνει την ισχύ του αυτοκινήτου στα 275 άλογα.



Η παραπάνω αποκάλυψη έγινε στο περιθώριο της παρουσίασης του αυτοκινήτου με την Hyundai να αποκαλύπτει επίσης πως ετοιμάζει μια υβριδική έκδοση για το μοντέλο. Η πιο σπορ Ν-Line, σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκαλυφθεί λίγους μήνες μετά το καλοκαίρι του 2020 και παρά το γεγονός ότι θα αποδίδει όση ισχύ αποδίδουν τα i30 N και Veloster N, το σεντάν θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2,5 λίτρων turbo κινητήρα.
 

Με τον CEO της Hyundai στις ΗΠΑ Brian Smith να αποκαλύπτει πως η μάρκα ετοιμάζει «και άλλες διαφορετικές μεταξύ τους εκδόσεις» για το νέο Sonata, οι φήμες έχουν φουντώσει σχετικά με το αν η εταιρεία ετοιμάζει μια Ν έκδοση επιδόσεων για το σεντάν. 
Το νέο Hyundai Sonata θα μπει σε παραγωγή αυτόν τον Σεπτέμβριο και θα ξεκινήσει το εμπορικό του λανσάρισμα τον Οκτώβριο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις