Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Peugeot e-2008 SUV: 10+1 λόγοι για να το αποκτήσετε

Διαβάστηκε από 21867 αναγνώστες - 28/10/2020

Η brand new πρόταση της γαλλικής φίρμας στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων SUV έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού, πιάνοντας με χαρακτηριστική άνεση την κορυφή των πωλήσεων. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να κερδίσει και την δική σας εμπιστοσύνη;

Peugeot e-2008, η brand new πρόταση της γαλλικής φίρμας στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων SUV. Μετρώντας λίγους μόλις μήνες παρουσίας στην ελληνική αγορά, το μοντέλο έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού, πιάνοντας με χαρακτηριστική άνεση την κορυφή των πωλήσεων. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να κερδίσει και την δική σας εμπιστοσύνη; Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, ο no1 σε πωλήσεις αντιπρόσωπος Peugeot στην Ελλάδα, τους συγκέντρωσε και σας τους παρουσιάζει.
 
Αποκτήστε το Peugeot e-2008 γιατί…
  1. Προσφέρει υψηλή αυτονομία 320km
Ένα από τα πιο σημαντικά ατού του νέου Peugeot e-2008 SUV είναι η αυτονομία του. Πρόκειται για ένα 100% ηλεκτροκίνητο μοντέλο με μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ισχύος 50kWh, δηλαδή αυτονομίας 320km σύμφωνα με το πρωτόκολλο δοκιμών WTLP. Η αυτονομία αυτή είναι ιδανική για κίνηση τόσο εντός όσο και εκτός πόλης.
  1. Η ροπή των 260Nm θα σας εκπλήξει
Πατώντας το γκάζι του Peugeot e-2008 θα νιώσετε σα να οδηγείτε… supercar! Ο νέος ηλεκτροκινητήρας των 136hp (100kW) σας προσφέρει ακαριαία επιτάχυνση, αφού με το πάτημα του γκαζιού αποδίδει άμεσα τη μέγιστη τιμή της ροπής του, δηλαδή 260Nm.
  1. Αποτελεί το μόνο αμιγώς ηλεκτρικό Compact SUV με 3D i-Cockpit
Με το που καθίσετε στη θέση του οδηγού, θα εντυπωσιαστείτε αμέσως με το νέο 3D i-Cockpit, το οποίο και σας παρουσιάζει τρισδιάστατα όλες τις ενδείξεις του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Η μοναδική εμπειρία οδήγησης πλαισιώνεται από ένα τιμόνι μικρών διαστάσεων, καθώς και μία οθόνη αφής HD 10 ιντσών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εμπειρία 3D i-Cockpit ανήκει στο standard εξοπλισμό του ηλεκτροκίνητου μοντέλου.


 
  1. Το Peugeot e-2008 διακρίνεται και σε άνεση - χώρους
Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε διαστάσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο στην κατηγορία των Compact SUV με μήκος 4.300 χιλιοστά, πλάτος 1.815 χιλ. και μεταξόνιο 2.605 χιλ. Έτσι, εξασφαλίζει τη βέλτιστη άνεση στον οδηγό, καθώς και το μεγαλύτερο χώρο για πίσω επιβάτες στην κατηγορία του. Ο δε χώρος αποσκευών του είναι 405 λίτρα.
  1. Φορτίζει εύκολα και γρήγορα
Με το νέο Peugeot e-2008, βάζετε τέλος στις επισκέψεις σας στο… βενζινάδικο. Πλέον, η φόρτισή του μπορεί να γίνει από το σπίτι, χάρη στο ειδικό καλώδιο φόρτισης που το συνοδεύει. Μάλιστα, στην περίπτωση που αποκτήσετε και το ειδικό Wallbox 11kw, θα περιορίσετε το χρόνο της φόρτισης στις 5 ώρες. Από κει και πέρα, υπάρχει πάντα και η επιλογή της φόρτισης σε κοινόχρηστους σταθμούς, οι οποίοι συνεχώς και αυξάνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η φόρτιση αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 30 λεπτά για το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας του.
  1. Κερδίζετε χρήματα από το μειωμένο κόστος μετακινήσεων
Η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση μας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων από πολλές πλευρές. Η πρώτη από αυτές είναι και η σημαντική μείωση του καθημερινού κόστους των μετακινήσεών μας στο ελάχιστο, έως και 7 φορές κάτω από ένα συμβατικό όχημα.
  1. Το κόστος συντήρησής του είναι εξαιρετικά πιο χαμηλό από ένα συμβατικό SUV
Φυσικά, η απόσβεση ενός ηλεκτροκίνητου δε σταματά μόνο στα καύσιμα. Σε αντίθεση με τα συμβατικά μοντέλα, τα ηλεκτροκίνητα δεν χρειάζονται αλλαγή σε λάδια, φίλτρα, μπουζί και λοιπά σχετικά ανταλλακτικά. Η συντήρησή τους αφορά κυρίως τον ηλεκτροκινητήρα και τα ελαστικά τους. Μάλιστα, η Peugeot καλύπτει τη μπαταρία του Peugeot e-2008 με εγγύηση 8 ετών ή 160.000 km για το 70% της χωρητικότητάς της.
  1. Δε θα πληρώσετε ξανά τέλη κυκλοφορίας
Οι υπολογισμοί συνεχίζονται και το όφελος… μεγαλώνει. Επιλέγοντας ένα ηλεκτροκίνητο Peugeot e-2008 από την ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε., απαλλάσσεστε από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας.
 
  1. Το Peugeot e-2008 ταιριάζει σε κάθε τύπο οδηγού
Είστε λάτρης της οικολογικής οδήγησης, αγαπάτε τις sport επιδόσεις ή μήπως ζητάτε μία άνετη οδηγική εμπειρία για τις καθημερινές σας μετακινήσεις; Όποιος τύπος οδηγού και αν είστε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το ηλεκτροκίνητο Peugeot e-2008 θα σας καλύψει άριστα χάρη στα 3 προφίλ οδήγησης Εco, Normal & Sport που διαθέτει. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το μοναδικό ηλεκτροκίνητο SUV που διατίθεται σε GT έκδοση.
  1. Δείχνετε έμπρακτα τον σεβασμό σας για το περιβάλλον
Πλέον, όλο και περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε τη σημασία υιοθέτησης ενός οικολογικού τρόπου ζωής. Τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα έρχονται να αποτελέσουν ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, αντικαθιστώντας τα κλασικά ρυπογόνα βενζινοκίνητα και ντιζελοκίνητα οχήματα. Δεν εκπέμπουν το επιβλαβές για το περιβάλλον διοξείδιο του άνθρακα αλλά και τα επικίνδυνα για τον άνθρωπο οξείδια του αζώτου.


 
+1. Είναι διαθέσιμο με επιδότηση ηλεκτροκίνησης & μοναδικά οφέλη από τη ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.
Ανυπομονείτε να ανακαλύψετε το ολοκαίνουργιο PEUGEOT e-2008, το πρώτο ηλεκτροκίνητο Peugeot SUV στην Ελλάδα; Κάντε το σήμερα δικό σας με ειδική επιδότηση για αγορά αυτοκινήτου και έξυπνου φορτιστή τύπου wallbox, από τη δράση ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ. Ενδεικτικά, η τελική τιμή της υπερπλήρους βασικής έκδοσης e-2008 Active Plus (On Board Charger 7,4 kW) διαμορφώνεται στα 32.315€, συμπεριλαμβάνοντας κρατική επιδότηση 4.585€ και επιπλέον όφελος απόσυρσης (-1.000€).
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις, την διαθεσιμότητα και τους τρόπους απόκτησής του νέου Peugeot e-2008, επικοινωνήστε σήμερα με την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ εδώ ή επισκεφθείτε τις υπερσύγχρονες κάθετες μονάδες της σε:
  • Αγία Παρασκευή: Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα: Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002
www.gallo.peugeot-hellas.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις