Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ο σχεδιαστής της αυθεντικής Lamborghini Countach δεν εγκρίνει τη νέα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο σχεδιαστής της αυθεντικής Lamborghini Countach δεν εγκρίνει τη νέα

27/10/2021

Ο Marcello Gandini, ο άνθρωπος που έχει σχεδιάσει την αυθεντική Lamborghini Countach, όπως και τις Espada, Jarama, Miura και Diablo, με ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει πως δεν συμμετείχε στον σχεδιασμό της Countach LPI 800-4.

Δυσαρεστημένος με την νέα σχεδίαση της Lamborghini Countach LPI 800-4 ήταν ο Marcello Gandini, ο σχεδιαστής της αυθεντικής Lamborghini Countach, ο οποίος μέσω μίας ανάρτησης που πραγματοποίησε σε Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποστασιοποιήθηκε από το νέο αυτοκίνητο και τον σχεδιαστή του, Mitja Borkert.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Δεν έχω σχέση με την νέα Lamborgini δηλώνει επίσημα ο Gandini

Συγκεκριμένα ο 83 χρόνος διάσημος σχεδιαστής αναφέρει πως έχει χτίσει την ταυτότητά του ως σχεδιαστής, ειδικά όταν εργαζόταν σε supercars για τη Lamborghini. Είχε μια μοναδική ιδέα, κάθε νέο μοντέλο στο οποίο θα δούλευε θα ήταν μια καινοτομία, κάτι εντελώς διαφορετικό από το προηγούμενο. Χαρακτηριστικά διευκρινίζει πως δεν συμμετείχε και δεν έδωσε την έγκριση του για τη νέα Countach. Επιβεβαιώνει πως δεν είχε κανέναν ρόλο στον σχεδιασμό του νέου μοντέλου, επισημαίνοντας ότι η αναμόρφωση  της νέας Lamborgini δεν αντανακλά το πνεύμα και το όραμά του. Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι έχει υπάρξει σύγχυση σχετικά με μια συνέντευξη βίντεο που γυρίστηκε στο παρελθόν, πριν από την αποκάλυψη του αυτοκινήτου.
 
Στο βίντεο που υπάρχει παρακάτω, ο Borkert παρουσιάζει ένα μοντέλο κλίμακας της νέας «Countach» στον Gandini. Ωστόσο όπως αναφέρει ο Gandini κατάλαβε πως το μοντέλο ήταν απλώς η βάση για ένα μόνο εορταστικό αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί στο Pebble Beach για να τιμήσει την 50η επέτειο του πρωτότυπου. Ο Gandini αναφέρει ότι δεν ειπώθηκε σε κανένα σημείο ότι το αυτοκίνητο επρόκειτο να μπει στην παραγωγή. Το κλιπ, ωστόσο, χρησιμοποιήθηκε από τότε ως προώθηση για τη νέα Countach LPI 800-4.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί πως η νέα Lamborghini Countach LPI 800-4 έγινε ανάρπαστη έχοντας καταφέρει να πουλήσει ήδη τις 112 μονάδες που θα κατασκευαστούν.

Ο Marcello Gandini εξέφρασε την δυσαρέσκεια του με την νέα Lamborghini Countach LPI 800-4.
Ανακοίνωσε ξεκαθάρα ότι δεν έχει καμία σχέση με τον σχεδιασμό της.
Έθιξε την ιταλική μάρκα τονίζοντας πως το νέο μοντέλο δεν αντικατοπτρίζει το πνεύμα και το όραμά του!

Μήπως τελικά η αναβίωση «θρυλικών» αυτοκίνητων φέρνει ανησυχία παρά επιτυχία;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε