Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε πρώτοι το νέο DS3 Crossback E-tense

Διαβάστηκε από 32127 αναγνώστες - 17/11/2019

Με κομψότητα και ηλεκτρισμό: Με το DS3 Crossback E-Tense η πολυτελής φίρμα της Citroen φιλοδοξεί να κάνει την ηλεκτροκίνηση μία exclusive εμπειρία.

Tο σχήμα του ρόμβου μας συνοδεύει σχεδόν παντού. Στο διακόπτη εκκίνησης λειτουργίας του κινητήρα, σε άλλους διακόπτες και στο έμβλημα της φίρμας. Η DS φιλοδοξεί να είναι η πολυτελής μάρκα της Γαλλίας και είναι και η πιο μοδάτη, αυτή με το «πρώτο, ηλεκτροκίνητο premium SUV». Εντάξει, έστω και κατά το ήμισυ, αφού το DS3 Crossback E-Tense βασίζεται στην ηλεκτροκίνητη εκδοχή του Peugeot 208.



Ενα ογκώδες παληκαράκι, αυτό το μικρότερο DS με το πτερύγιο του καρχαρία στο πλάι και τις χειρολαβές των θυρών, που βγαίνουν προς τα έξω με το πάτημα ενός κουμπιού. Στο εσωτερικό αυτό το... πυροτέχνημα συνεχίζει να είναι εντυπωσιακό. Εκεί μας περιμένουν το προαιρετικό, κεντημένο δέρμα και κάποιοι πτυχωτοί διακόπτες, όπως επίσης και η άλλη πλευρά με τη μέτρια περιφερειακή ορατότητα και το στενόχωρο πίσω μέρος. ¶λλωστε, δεν ήταν δυνατόν από την κοινή πλατφόρμα με το 208 το DS να εξελιχθεί σε ένα θαύμα ευρυχωρίας.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις