Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο SEAT Mii Electric

Διαβάστηκε από 31063 αναγνώστες - 17/1/2020

Ηλεκτροκίνητο με Miini τιμή. Τώρα δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες: Το SEAT Mii electric είναι το πιο προσιτό ηλεκτροκίνητο μοντέλο.

Tο ισπανικό, ηλεκτροκίνητο mini κοστίζει στη βασική έκδοσή του (Γερμανία) 1.325 ευρώ λιγότερα σε σχέση με το VW e-up και από τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα είναι ο πιο φθηνός τρόπος για τον καταναλωτή να οδηγήσει ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο. Το μικρότερο αυτοκίνητο της SEAT θα διατίθεται στη Γερμανία σε μία... Mii-ni τιμή, που ξεκινά από τα 20.650 ευρώ. Και αν σύντομα το ποσό της επιδότησης αυξηθεί στα 6.000 ευρώ, δε θα υπάρχουν τελικά καθόλου δικαιολογίες πια. Η οδήγηση ενός ηλεκτροκίνητου μοντέλου είναι μία ακριβή υπόθεση – μπα, αυτό ίσχυε στο παρελθόν!



Ακόμα πιο ελκυστική είναι η περίπτωση της απόκτησης του εν λόγω μοντέλου μέσω leasing, με μηνιαίο κόστος 145 ευρώ (χωρίς προκαταβολή!) και διάρκεια κατοχής τους 36 μήνες. Επιπλέον, τα λειτουργικά έξοδα, που ανακοινώνει η SEAT, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, φτάνουν στη Γερμανία τα 2,80 ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα. Όσο πολύ αισιόδοξο κι αν ακούγεται αυτό...

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις