Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο VW Passat

Διαβάστηκε από 7068 αναγνώστες - 30/10/2019

Eχοντας πάνω από 30 εκ. πωλήσεις στα 47 χρόνια παρουσίας του, το VW Passat μας συστήνει την 8η γενιά του επί ελληνικού εδάφους. Γεμάτο τεχνολογίες που θα δανείσει σε ολόκληρη τη γκάμα της εταιρίας, ξεκινά από τα 27.300 ευρώ, όσο μας προτείνεικαι την plug-in hybrid εκδοχή του.

Συνυφασμένο με την ευρυχωρία, την ποιότητα κύλισης και φυσικά την πολυτέλεια, το νέο VW Passat έρχεται ανανεωμένο, για να διατηρήσει και να συνεχίσει μία άκρως επιτυχημένη πορεία, σε μία κατηγορία αυτοκινήτων που πλέον κοντράρεται μέχρις εσχάτων με τη νέα μόδα των SUV. Η σχεδιαστική ταυτότητα του νέου VW Passat  ακολουθεί τις γνωστές γραμμές της εταιρίας, αποφεύγοντας ακρότητες και ριζικές αλλαγές.



Το επιβλητικό αμάξι εφοδιάζεται με καινούργιους προφυλακτήρες (εμπρός και πίσω) αλλά και ανασχεδιασμένη εμπρόσθια μάσκα που είναι και το σήμα κατατεθέν της νέας γενιάς. Παραμένει ένα εκλεπτυσμένο και γεμάτο κύρος μοντέλο το οποίο δεν αρνείται την πιο ροκ και σπορ διάθεση, ειδικά στις εκδόσεις R-Line. Στενά φωτιστικά σώματα, διπλές εξατμίσεις και νεύρα από άκρης ως άκρη, θα κάνουν σίγουρα πολλά κεφάλια να γυρίσουν και να προσπαθήσουν να δουν ποιος πρέσβης ή βουλευτής κάθεται στα πίσω καθίσματα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις