Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: BMW M240i της Μulgari

7/6/2019

Φόρο τιμής στα «επικά» μοντέλα της Μ που έγραψαν την δική τους ιστορία στους δρόμους και τις πίστες θέλησε να δώσει η Mulgari, και παρουσίασε το βελτιωτικό της πακέτο.

To βελτιωτικό της πακέτο παρουσίασε ο βρετανικός οίκος Mulgari για την BMW M240i θέλοντας να τιμήσει τα Μ μοντέλα του παρελθόντος. Το όνομα του project είναι ICON03. Η εταιρεία, με έδρα το Berkshire, προσέφερε στο coupe νέο σετ από ζάντες, πιο μεγάλους θόλους με έμπνευση από την M3 E30, πολύ αεροδυναμικό εμπρός διαχύτη, οροφή και θήκες καθρεπτών από ανθρακόνημα, κίτρινες δαγκάνες φρένων και Μulgari εμβλήματα.



Διαφοροποιήσεις έχουν γίνει και στην καμπίνα, με τον οίκο να προσφέρει τώρα νέο τιμόνι με επίπεδη βάση, δύο Recaro αγωνιστικού τύπου καθίσματα, paddles από ανθρακόνημα και κίτρινο φινίρισμα.
 
Κάτω από το καπό βρίσκεται μια αναβαθμισμένη έκδοση του 6κύλινδρου 3λιτρου κινητήρα της M240i, όμως η Mulgari δεν έχει ανακοινώσει την ισχύ του μοτέρ. Πάντως, εκπρόσωπος της εταιρείας είπε: «Πιστεύουμε ότι ένα αληθινό fun to drive αυτοκίνητο είναι κάτω από τους 500 ίππους για να έχει αρκετή ισχύ αλλά και δύναμη που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί».



Ακόμα, το αυτοκίνητο επωφελείται πλέον από νέο σύστημα ανάρτησης από την ΚW Automotive, πλήρως ανοξείδωτο σύστημα εξάτμισης Αkrapovic και πιο πλατιά ελαστικά Michelin που προσφέρουν μεγαλύτερη πρόσφυση.
O oίκος Peron Automotive από το Barnsley φέρεται πως βοήθησε στην κατασκευή του αυτοκινήτου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις