Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε τη νέα BMW X2 M35i

Διαβάστηκε από 9261 αναγνώστες - 15/10/2019

Πέρα από τις όμορφες γραμμές της, η BMW X2 αποκτά πλέον με την M35i και κορυφαίες επιδόσεις. Παρέχει τα πάντα.. είναι crossover, εφοδιάζεται με έναν ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα και σύστημα τετρακίνησης. Τι κάνει, όμως, αυτήν την X2 τόσο πολύ επιθυμητή? Την οδηγήσαμε και σου την παρουσιάζουμε..

Σε αυτό το αυτοκίνητο μπορεί ο οδηγός να αισθάνεται όπως ένας κυνηγός στο θρόνο του. Στο στόχαστρο λοιπόν, μπαίνουν μοντέλα όπως η Mercedes-AMG A 35, το VW Golf R και το Audi S3. Το όπλο της BMW X2? Η ισχύς των 306 τουρμπάτων ίππων και η ροπή των 450 Nm από ένα δίλιτρο κινητήρα. Παρά το αυξημένο βάρος των 1.685 κιλών, η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 km/h είναι υπόθεση μόλις 4,9 δευτ. Αυτή η BMW X2 υποστηρίζεται από ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της Aisin, που συνδυάζεται με σύστημα Launch Control και τετρακίνηση. Το... αλατοπίπερο? Η standard ανάρτηση της Μ (ουσιαστικά ένα χαμήλωμα κατά 10 mm), που παρέχει ακόμα καλύτερη πρόσφυση.
Η επαφή μας με τη νέα έκδοση της BMW X2 περιελάμβανε πολλά ενδιαφέροντα σκηνικά: Με την έναρξη της λειτουργίας του κινητήρα ένας φανατικός, αλλά όχι καλά πληροφορημένος, φίλος των BMW αισθάνεται την ελπίδα της ύπαρξης ενός εξακύλινδρου κινητήρα. Αυτή η αίσθηση ενισχύεται και καθΆ οδόν, καθώς χάρη στην προγραμματισμένη αύξηση των στροφών λειτουργίας, ο τετρακύλινδρος κινητήρας ακούγεται όπως ένας εξακύλινδρος..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις