Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Βαυαρική Ανάλυση

    Διαβάστηκε από 9275 αναγνώστες - 15/10/2019

    Βέβαια, τέτοιος δεν είναι, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πειράζει, αφού ισχύς υπάρχει και, μάλιστα είναι αρκετή. Το μεγαλύτερο turbo και η επιπλέον πίεση υπερπλήρωσης δίνουν στην M35i την απαιτούμενη ώθηση. Έχετε αμφιβολία αν αυτή η BMW X2 κρατιέται στην άσφαλτο, ενόσω επιταχύνει? Μην έχετε καμία! Η σφικτή ανάρτηση M και οι τροχοί των 19 ιντσών οδηγούν στο περιθώριο όλες αυτές τις αμφιβολίες. Στο ίδιο πλαίσιο, η δυναμική επιτάχυνση έχει ως αποτέλεσμα την πίεση του σώματος στα σπορ καθίσματα.



    Το τιμόνι της M και τα paddles πίσω απΆ αυτό τα κρατάμε σφικτά, ενώ το «παρών» δίνουν και οι ψηφιακές σπορ ενδείξεις. Μα, σε τι είδους αυτοκίνητο καθόμαστε? Σε σπορτίφ ρυθμούς οδήγησης? Οι στροφές γίνονται... ευθείες, ενώ κλίσεις του αμαξώματος δεν υφίστανται καν. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
    Η οδήγηση της BMW X2 M35i είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απλώς να γνωρίζουν ότι η τιμή στη Γερμανία θα ξεπερνά τα 55.000 ευρώ.

    Συμπέρασμα
    Ο τετρακύλινδρος κινητήρας της BMW X2 M35i είναι πραγματικά ισχυρός και μας κάνει να χαιρόμαστε. Βέβαια, η χαρά μετριάζεται στο άκουσμα του ύψους της τιμής του αυτοκινήτου. Αξίζει να αναρωτηθεί κανείς για την ουσία της ύπαρξης ενός τέτοιου sport-SUV? Πάντως, τα 306 PS σε ωθούν δυναμικά προς τα εμπρός, ενώ η ανάρτηση δεν είναι άνετη, αλλά δεν τσακίζει και κόκαλα. Αυτή η X2 έχει ισορροπημένες δυνάμεις, ωστόσο κοστίζει πολύ.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ