Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Φουτουριστική σχεδίαση

    Διαβάστηκε από 12455 αναγνώστες - 18/8/2019

    Στο ξύλινο ταμπλό υπάρχει ένα ηχοσύστημα, ενώ στις γυάλινες επιφάνειες προβάλλονται πληροφορίες και ταινίες. Επιλογή τύπου κίνησης, πεντάλ και τιμόνι αναμένεται να συμβάλλουν και στο μέλλον στην οδηγική απόλαυση. 



    Με 2 ηλεκτροκινητήρες και 540 ίππους
    Η κίνηση στο Γαλλικό αυτοκίνητο είναι υπόθεση δύο τοποθετημένων στους εμπρός τροχούς ηλεκτροκινητήρων συνολικής απόδοσης 540 ίππων, στην αγωνιστική λειτουργία η ισχύς θα είναι σαφώς μεγαλύτερη. Οι άνθρωποι της DS υποστηρίζουν ότι το X E- Tense θα είναι ήσυχο σαν αύρα. Κατά την πρώτη μας δοκιμή όμως οι ηλεκτροκινητήρες ακούγονταν περισσότερο από αύρα. Τα υπόλοιπα είναι όμως άριστα και είναι κρίμα που δεν είχαμε αρκετό χρόνο στη διάθεση μας για μια πιο εμπεριστατωμένη δοκιμή με το concept car στους χειμερινούς κακοτράχαλους επαρχιακούς γαλλικούς δρόμους. Ήταν όμως σε κάθε περίπτωση μια πολύ καλή εμπειρία και τροφή για σκέψη για τον τρόπο που θα κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα στο μέλλον.



    Συμπέρασμα
    Το DS X E- Tense καταρρίπτει όλες τις σχεδιαστικές τάσεις. Μπορεί ως πρωτότυπο να μην εντυπωσιάζει ιδιαίτερα με την οδική του συμπεριφορά, μας δίνει όμως ελπίδα και τροφή για σκέψη, ότι τα αυτοκίνητα θα φτιάχνονται, αλλά και θα πουλιούνται με το ίδιο πάθος και στο μέλλον. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ