Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέες Mercedes GLE Coupe και Mercedes-AMG 53 Coupe

28/8/2019

Η Γερμανική βιομηχανία της Mercedes, παρουσίασε επίσημα την πανέμορφη Mercedes GLE Coupe, αλλά φρόντισε να φέρει στην επιφάνεια και την «αδερφή» της, την πιο ισχυρή Mercedes-AMG 53 Coupe. Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τα 2 μοντέλα.

Με σκοπό να μπει απέναντι από την BMW X6 και άλλα μεγάλα SUV-coupe πολυτελείας, η Mercedes σύστησε στο ευρύ κοινό την GLE Coupe, λίγες ημέρες πριν το μοντέλο κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.


 
Το επανασχεδιασμένο coupe έρχεται με ένα εξελιγμένο σχέδιο, το οποίο στο εμπρόσθιο μέρος χαρακτηρίζεται από την προεξέχουσα ευρεία μάσκα και του αναμορφωμένους προβολείς LED. Παρόντες και οι μεγάλοι αεραγωγοί που βρίσκονται στο προφυλακτήρα. Προχωρώντας προς τα πίσω βλέπουμε τις μεγάλες ζάντες που μετρούνται από 19 έως 22 ίντσες, ενώ η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η γραμμή που ακολουθεί η οροφή, που δίνει στο μοντέλο μια πιο coupe εμφάνιση. Διαθέτοντας έντονα και το σπορ στοιχείο, η GLE Coupe υιοθετεί διογκωμένα φτερά, ενώ τα πολύ λεπτά οπίσθια φωτιστικά σώματα, η διακριτική αεροτομή στην πίσω πόρτα και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης είναι τα στοιχεία που ολοκληρώνουν την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις