Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέο Audi SQ8 435PS

Διαβάστηκε από 5464 αναγνώστες - 24/6/2019

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου Audi SQ8 προχώρησε η Γερμανική βιομηχανία, με ένα πολύ δυνατό σύνολο. Έρχεται εξοπλισμένο με diesel κινητήρα, ισχύ 435 ίππων αλλά και ένα ήπια υβριδικό σύστημα. Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση.

Η πιο σπορ έκδοση της ναυαρχίδας των SUV της μάρκας, του Q8, αν και φέρει το τυπικό στυλ του coupe SUV, έχει τα στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει. Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, το SQ8 έχει λάβει τέσσερις οβάλ απολήξεις για το σύστημα εξάτμισης, ενώ επανασχεδιασμένοι είναι οι αεραγωγοί. Από κει και πέρα η γρίλια στον πρόβολο έχει πάρει ασημί χρώμα, ενώ το πιο χοντρό πλαίσιο κάνει το μοντέλο να φαίνεται ακόμα πιο στιβαρό. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό να πούμε πως στο στάνταρ εξοπλισμό οι ζάντες που προσφέρονται είναι 21 ιντσών, ωστόσο αυτοί που θέλουν μπορούν να τις αντικαταστήσουν με τις προαιρετικές 22 ιντσών.


 
Αφού φτάσαμε στο κομμάτι του προαιρετικού εξοπλισμού να πούμε πως στον κατάλογο η Audi έχει συμπεριλάβει ένα πιο σπορ σύστημα ανάρτησης από την προσαρμοζόμενη αερανάρτηση που έρχεται ως στάνταρ, ένα οπίσθιο διαφορικό και τετραδιεύθυνση.


 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις