Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
 Pagani: Νέο Hypercar με το όνομα C10 το 2022
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Pagani: Νέο Hypercar με το όνομα C10 το 2022

25/10/2021

Η Pagani βρίσκεται στα τελευταία στάδια εξέλιξης του νέου της σούπερκαρ, το οποίο θα παρουσιαστεί το 2022 και θα είναι ελαφρύτερο και πιο ισχυρό από την Huayra.

Η Pagani εξελίσσει ένα νέο σούπερκαρ με την κωδική ονομασία C10.Σε δημοσιεύματα που έκανε ο ιδρυτής της εταιρίας στον ιταλικό τύπο, ανέφερε πως το πρωτότυπο C10 που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2017, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην παραγωγή του. Το νέο δημιούργημα του Horacio Pagani, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θα κάνει ντεμπούτο το 2022 με σκοπό να αντικαταστήσει την Huayra.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


6λίτρος V12 twin turbo κινητήρας της Mercedes AMG με 40 ίππους παραπάνω από την Huayra

Στην καρδιά του νέου σούπερκαρ θα χτυπάει μια νέα έκδοση του 6λιτρου V12 με τα διπλά τούρμπο της Mercedes-AMG, με αυξημένη ισχύ συγκριτικά με την Huayra κατά 40 PS. Αξιοσημείωτο είναι πως πέρα από το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, η νέα Pagani θα έχει και έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο.


Αρκετά ελαφρύ το νέο supercar και με καλύτερα κρατήματα

Αξίζει να αναφέρουμε πως πέρα από τις επιδόσεις, το Ιταλικό supercar έχει μπει σε «δίαιτα» αυξάνοντας έτσι τα κρατήματά του στην άσφαλτο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας έχει δοθεί περισσότερος χρόνος για την μείωση βάρους παρά τη σχεδιαστική του άποψη. Η παρουσίαση του αναμένεται να γίνει στο Εθνικό Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας Leonardo Da Vinci στο Μιλάνο της Ιταλίας, μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου του επόμενου χρόνου.


300 μοντέλα και ήδη κατοχυρωμένα

Ο Horacio Pagani σχεδιάζει να περιορίσει τον αριθμό παραγωγής των Pagani C10 σε 280 με 300 αυτοκίνητα, περιλαμβανομένων όλων των εκδόσεων όπως coupe, roadster και πιο ειδικών. Αν υπήρχε μια περίπτωση να θέλετε να την παραγγείλετε έχετε ήδη αργήσει, αφού μόνο οι Αμερικανοί ενδιαφερόμενοι ξεπέρασαν τον αριθμό.


H Pagani επιμένει στα βενζινοκίνητα και δεν στρέφεται στην υβριδικά σύνολα

Όσον αφορά την στροφή στο «πράσινο», όπως προστάζει η τάση της εποχής, η  Pagani θεωρεί πως μπορεί να συνεχίσει την παραγωγή βενζινοκίνητων supercar μέχρι το 2026, όπου και τότε τα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι πιο αυστηρά. Το ιταλικό εργοστάσιο θεωρεί πως κανένας από τους πελάτες της δεν ενδιαφέρεται για κάποιο ηλεκτρικό μοντέλο, αν και η ίδια δουλεύει στην εξέλιξη ενός από το 2018. Φήμες όμως θέλουν την Pagani να βρίσκεται σε συναντήσεις με την εταιρία ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων Lucid Motors.

Νέο supercar από την Pagani, με το όνομα C10

6 λίτρος V12 twin turbo κινητήρας της Mercedes AMG με 780 ίππους!
«Φτερό» στον άνεμο το νέο Hypercar και με απίστευτα κρατήματα.
300 μοναδικά κομμάτια και ήδη έχουν κατοχυρωθεί από πελάτες.
Η Ιταλική εταιρία επιμένει στα βενζινοκίνητα και δεν στρέφεται στα υβριδικά σύνολα.
Μήπως η Pagani είναι συντηρητική και δεν ακολουθεί την νέα υβριδική τεχνολογία; ή δεν έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε