Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μήπως ο βασικός εξοπλισμός παρα-είναι φτωχός?

10/2/2020

Αν μπορούσαμε να απαιτήσουμε από τις βιομηχανίες, να προσθέσουν κάποιες από τις μοντέρνες τεχνολογίες, στον βασικό εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων, ποιες θα ήταν αυτές? Εμείς κάναμε τις δικές μας επιλογές…

Η εξέλιξη της αυτοκίνησης, πλέον έχει αλλάξει κατά πολύ τα αυτοκίνητα. Καθημερινά τα τμήματα σχεδίασης των νέων μοντέλων, δημιουργούν ολοένα και πιο πολλές τεχνολογίες, ώστε να κάνουν την ζωή μας ευκολότερη κατά την οδήγηση. Πλέον η λίστα με τον προσφερόμενο εξοπλισμό που ακολουθεί το κάθε νεοφερθέν μοντέλο, είναι πραγματικά τεράστια και οι αγοραστές έχουν δεκάδες επιλογές. 



Κάποιες από αυτές έχουν ενθουσιάσει το κοινό και πραγματικά μπορούν να αλλάξουν κατά πολύ την καθημερινότητα μας, στο κάθισμα του οδηγού. Οι συντάκτες του AutoAgora μετά από ώρες brainstorming, καταλήξαμε ποιες τεχνολογίες είναι εντελώς απαραίτητες, ώστε να διευκολύνουν τους οδηγούς στις μέρες μας.

Μήπως θα έπρεπε πολλές από τις, ακόμη εξτρά, τεχνολογικές καινοτομίες να αποτελούν σταδιακά μέρος του βασικού εξοπλισμού; Ώς πότε θα πρέπει να θεωρείτε επιπλέον το clima ή οι αισθητήρες παρκαρίσματος, εφόσον κρίνονται άκρως απαραίτητα; Στην επόμενη σελίδα παραθέτουμε την άποψη μας για τον εξοπλισμό που κρίνουμε πλέον απαραίτητο να συνοδεύει κάθε αυτοκίνητο από την έξοδο του στο εργοστάσιο παραγωγής. Δεν υπονοούμε να είναι δωρεάν, μα μέρος της "βασικής" έκδοσης, εφόσον αυτό είναι δυνατόν. 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις