Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό 7θέσιο Kia EV9
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό 7θέσιο Kia EV9

15/3/2023

Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε το ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό Kia EV9, το οποίο υιοθετεί την εμφάνιση του πρωτότυπου, ενώ λαμβάνει τρεις σειρές καθισμάτων, με αυτά της δεύτερης σειράς να περιστρέφονται 180 μοίρες.

Ντεμπούτο για το ηλεκτρικό SUV της Kia

Τα ηλεκτρικά crossover γίνονται ολοένα και περισσότερα, αφού η δημοφιλία τους αυξάνεται. Τελευταίο που ήρθε να προστεθεί σε αυτή την κατηγορία είναι το Kia EV9, μοντέλο που αποτελεί τη ναυαρχίδα της κορεατικής μάρκας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εξωτερική εμφάνιση εφάμιλλη με του πρωτότυπου

Το Kia EV9 λαμβάνει την εμφάνιση που γνωρίζαμε από το 2021, έχοντας δει το πρωτότυπο. Ο μπροστινός πρόβολος έχει αποκτήσει μία digital εικόνα της γνωστής γρίλιας που η Kia ονομάζει «μύτη της τίγρης» και συνδυάζεται με κάθετους προβολείς και ρέοντα φώτα ημέρας που φτάνουν μέχρι τον προφυλακτήρα. Στο πλαϊνό μέρος οι καμπύλες «παντρεύονται» με τις δυναμικές γραμμές, ενώ οι χωνευτές χειρολαβές των θυρών και οι αεροδυναμικές ζάντες δεν ξεφεύγουν της προσοχής. Στο πίσω μέρος η εντυπωσιακή σχεδίαση συνεχίζεται με ρέοντα λεπτά φώτα, ενώ παρούσα είναι και μία αεροτομή στο τέλος της οροφής.

Τρεις σειρές καθισμάτων

Στην καμπίνα το EV9 θα εξοπλίζεται με τρεις σειρές καθισμάτων, σε 6θέσια ή 7θέσια διάταξη. Τα καθίσματα της δεύτερης σειράς μπορούν να περιστρέφονται 180 μοίρες, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να αντικρίζουν αυτούς που κάθονται στην τρίτη σειρά.

Τρεις οθόνες σε ένα πλαίσιο

Ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, μία οθόνη αφής επίσης 12,3 ιντσών για το σύστημα infotainment και μία τρίτη οθόνη για 5 ιντσών βρίσκονται στο ταμπλό εγκατεστημένες σε ένα πλαίσιο. Από κει και πέρα μπορούμε να δούμε digital μπουτόν για το σύστημα infotainment και μινιμαλιστικά χειριστήρια για το σύστημα κλιματισμού. ¶λλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ατμοσφαιρικό φωτισμό και δίχρωμες ταπετσαρίες στα καθίσματα.

Δεν δημοσιεύτηκαν στοιχεία για το σύστημα κίνησης

Η Kia δεν δημοσίευσε πληροφορίες για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, αλλά γνωρίζουμε πως το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί την Electric Global Modular Platform (E-GMP). Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο, ενώ η μάρκα θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες αργότερα αυτό το μήνα! Το Kia EV9 θα πωληθεί στην Ευρώπη και την Αμερική, κάνοντας πρεμιέρα στις αγορές στα τέλη του 2023.     

Αποκάλυψη για την ηλεκτρική ναυαρχίδα της Kia!
Με τρεις σειρές καθισμάτων και 6θέσια ή 7θέσια διάταξη!
Περιστρεφόμενα καθίσματα 180 μοιρών.
Τρεις οθόνες στην καμπίνα.
Αμιγώς ηλεκτρικό στην E-GMP πλατφόρμα.
Με ποια τιμή θα σκεφτόσουν να το αγοράσεις;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε