Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο SEAT Arona 1.0 TSI DSG 115PS

10/9/2019

Μόνο καφέ δεν φτιάχνει που λέει και η παροιμία... Το ήδη μανιτζέβελο και άρτια ευέλικτο SEAT Arona, γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό με την προσθήκη ημιαυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG, μετατρέποντας τις αστικές μετακινήσεις σε… διασκέδαση!

Το νέο SEAT Arona με την προσθήκη του DSG κιβωτίου στην έκδοση με τον 1.000άρη TSI 115 ίππων, ξαναφέρνει το αιχμηρό crossover στο προσκήνιο, πάντα συνοδεία με την εξαιρετική του τιμή. Το μακρύ καπό για τα δεδομένα της κατηγορίας  και οι έντονες ακμές και γωνιές συνθέτουν τις πρώτες λεπτομέρειες που τραβούν το μάτι.



Στο μπροστινό μέρος η σχεδίαση παραπέμπει απευθείας σε Ibiza με την κυψελοειδή μάσκα, ενώ άξια μνείας είναι τα εντυπωσιακά φώτα ημέρας με τεχνολογία LED που ταυτόχρονα γίνονται και φλας. Στο πίσω μέρος το μικρό SUV παραπέμπει περισσότερο στο μεγαλύτερο Ateca, όντας όμορφο και χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες, κλειδώνοντας την crossover ταυτότητα του.  Το έντονο και βαθύ κόκκινο χρώμα του αυτοκινήτου δοκιμής, του δίνει ακόμα πιο νεανικό χαρακτήρα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις