Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στα σκαριά η νέα ηλεκτρική BMW iX1
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στα σκαριά η νέα ηλεκτρική BMW iX1

18/3/2022

Η BMW ετοιμάζει τη νέα iX1, την ηλεκτρική έκδοση της τρίτης γενιάς της X1, την οποία αναμένεται να δούμε στις ευρωπαϊκές αγορές μέχρι τέλος του 2022.

BMW iX1: Νέα teaser φωτογραφία

Η BMW απ΄ ότι φαίνεται έχει δώσει όλο το βάρος στην εξέλιξη της νέας ηλεκτρικής iX1, δίνοντας μία πρώτη γεύση στο κοινό της με μία teaser φωτογραφία. Αξίζει να αναφέρουμε πως, η iX1 θα αποτελέσει η ηλεκτρική έκδοση της τρίτης γενιάς της X1 που θα έχει έρθει πριν το 2023.
 

BMW X1: Κινητήρες βενζίνης & Plug-in υβριδικά σύνολα

Προς  το παρόν, η βαυαρική εταιρεία δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το μικρό crossover της, αλλά οι φήμες κάνουν λόγο πως η X1 θα εξοπλίζεται με μεγάλη γκάμα κινητήριων συνόλων, από κινητήρες εσωτερικής καύσης, Plug-in υβριδικές επιλογές μέχρι την αμιγώς ηλεκτρική iX1, η οποία θα αποδίδει από 180 μέχρι περίπου 250 ίππους.
 

Η κορυφαία έκδοση M35i

Στην κορυφή της γκάμας αναμένεται να δούμε την M35i με το δίλιτρο turbo βενζινοκινητήρα κάτω από το καπό, ο οποίος θα αποδίδει 306 ίππους και 450Nm ροπής. Ως έκδοση επιδόσεων, θα δούμε να «φοράει» ένα πιο επιθετικό body kit με όμορφες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως έχουμε συνηθίσει από την Μ.
 

Κοντοζυγώνει η ηλεκτρική εκδοχή της X1!
Νέα teaser φωτογραφία της iX1 δημοσίευσε η BMW.
Η τρίτη γενιά της X1 θα έρθει πριν το 2023.
Εκτός της iX1, θα εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης και Plug-in υβριδικά σύνολα.
Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η M35i.
Πως πιστεύεις θα αντιδράσει ο γερμανικός ανταγωνισμός;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε