Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην εικόνα βλέπετε το concept του Proceed shooting brake.

Στο Παρίσι η τρίτη έκδοση του Kia Ceed

16/4/2018

Ένα από τα πρόσφατα πρωτότυπα που έχουμε δει από την Kia τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα το Proceed shooting brake, πλησιάζει στο επίσημο ντεμπούτο του ως μοντέλο παραγωγής. Δείτε περισσότερα.

Μετά τον ερχομό του νέου Ceed σε hatchback, αλλά και το ντεμπούτο του wagon που έγινε τον περασμένο μήνα στον Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η τρίτη έκδοση του κορεατικού μοντέλου, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις αρχές του Οκτώβρη, όταν και θα πραγματοποιηθεί το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.
 
Η αποκάλυψη έγινε από τον επικεφαλής σχεδιασμού προϊόντων της εταιρείας, David Labrosse, ο οποίος μίλησε σε ολλανδικά μέσα την προηγούμενη εβδομάδα στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του νέου Ceed. Ο Labrosse έκανε λόγο πως μια τρίτη έκδοση του Ceed έρχεται και θα κάνει την εμφάνισή της στην έκθεση που θα διοργανωθεί από «την πόλη του φωτός».

Από κει και μετά σε ερώτηση για το εάν το τρίτο Ceed θα είναι στο ίδιο πνεύμα με το Hyundai i30 Fastback, ο πρώην COO της Kia για την Ευρώπη, Michael Cole, δήλωσε πως το επερχόμενο μοντέλο θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, καθώς θα είναι ένα σπορ και πρακτικό μοντέλο. Έτσι όλα συνηγορούν πως το μοντέλο που θα παρουσιαστεί θα είναι ένα μοντέλο παραγωγής βασισμένο στο concept του Proceed shooting brake και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του τρίθυρου Pro Cee`d coupe που διατίθεται κατά τις πρώτες δύο γενιές του αυτοκινήτου.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια των Ceed αναμένεται να επεκταθεί ακόμα περισσότερο μέσω μιας πιο «καυτής» έκδοσης του hatchback, που δεν αποκλείεται να λάβει το λογότυπο «GT», αλλά και ενός crossover βασισμένο στο Ceed που θα είναι μικρότερο από το τρέχον Sportage.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις