Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ψηφιακή πρόταση για το πως θα μοιάζει η X8.

Σχεδιαστικός παροξυσμός για την BMW X8

23/5/2019

Πολλές οι φήμες πως η coupe εκδοχή της BMW X7, θα αποτελέσει την Χ8 που θα τοποθετηθεί στο άνω άκρο της γκάμας, της Βαυαρικής βιομηχανίας..

«Φωτιά» έχουν πάρει για άλλη μια φορά οι φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο να κατασκευάσει η BMW μια Χ8. To μοντέλο, αν προχωρήσει σε παραγωγή, θα αποτελεί την coupe εκδοχή της X7 και θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας.

Πριν λίγο χρονικό διάστημα, είχε έρθει στο φως πως η BMW έχει κατοχυρώσει το όνομα X8 σε διάφορα γραφεία πνευματικών δικαιωμάτων ανά τον κόσμο ενώ ο επικεφαλής Ανάπτυξης της βαυαρικής μάρκας δεν παρέλειψε να τονίσει πως υπάρχει χώρος στην γκάμα για ένα ακόμη πιο ακριβό μοντέλο. Σε όλα τα παραπάνω ήρθε να προστεθεί και ένα άρθρο στο bmwbolg.com που έλεγε πως «ο ερχομός μιας X8 αρχίζει να συζητείται ξανά και φαίνεται πως θα έρθει στην αγορά με κωδική ονομασία G09»
 
Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την BMW X8 δεν υπάρχουν. Το πιθανότερο είναι πάντως να χρησιμοποιεί το ίδιο δάπεδο με την X7, αν και υπάρχουν αμφιβολίες αν θα προσφερθεί και με τρίτη σειρά καθισμάτων. Μέχρι αυτή την στιγμή, κανένας κατάσκοπος δεν έχει αποκαλύψει φωτογραφίες ενός τέτοιο μεγάλου BMW SUV σε περίοδο δοκιμών, κάτι που σημαίνει πως η ανάπτυξη του μοντέλου είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις