Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Σχεδιάζει και ID.5 η VW

4/5/2020

Ένα εντελώς νέας σχεδίασης ηλεκτρικό SUV της VW έκανε την εμφάνιση του, με πλήρες καμουφλάζ. Οι μεγάλες διαφορές στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, δείχνουν ολοκαίνουργια σχεδίαση και πολλοί κάνουν λόγο για το νέο VW ID.5.

Αν και αυτή την περίοδο η Γερμανική βιομηχανία της Volkswagen βάζει τις τελευταίες της πινελιές στο νέο ID.4, την ίδια στιγμή φαίνεται πως κάνει τις τελευταίες δοκιμές και σε μια νέα έκδοση για το ηλεκτρικό crossover/SUV, με περισσότερα coupe χαρακτηριστικά. 

Σε συνδυασμό με προηγούμενες αναφορές πως η VW ετοιμάζει ένα coupe ΙD.4 που θα λάβει ονομασία ID.5, μας κάνουν να πιστεύουμε πως ίσως πρόκειται για το νέο ηλεκτρικό coupe crossover της φίρμας. Oι αναφορές κάνουν λόγο πως θα πάρει δάνειο τα κινητήρια σύνολα του ID.4 και θα έχει αυτονομία που θα φτάνει ακόμα και τα 500 χιλιόμετρα σύμφωνα με τα τεστ του WLTP.



Η οροφή είναι περισσότερο κατακλινής, μια αεροτομή έχει «θρονιαστεί» στην πίσω πόρτα του πορτ-μπαγκάζ, ενώ μπορούμε να δούμε διπλές απολήξεις για το σύστημα εξάτμισης που θα πιθανώς αποτελούν μια καλή ένδειξη πως πρόκειται για μια GTX υψηλών επιδόσεων έκδοση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως λανσαριστούν και GTX εκδόσεις υψηλών επιδόσεων που θα προσφέρουν πιθανότατα ισχύ 306 ίππων σε συνδυασμό με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις