Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Θα δούμε ηλεκτρικό Beetle!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θα δούμε ηλεκτρικό Beetle!

17/2/2022

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου Beetle άφησε να εννοηθεί ο επικεφαλής της Volkswagen σε πρόσφατες δηλώσεις του, αλλά βασισμένο στην ΜΕΒ πλατφόρμα της εταιρείας και μόνο ως ηλεκτρικό.

Οι φήμες για το Beetle

Η παραγωγή του Volkswagen Beetle, γνωστού και ως «σκαραβαίου» έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό από την γερμανική εταιρεία και ο λόγος είναι πως έχει επικεντρωθεί περισσότερο στον εξηλεκτρισμό της γκάμας της. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως το θρυλικό αυτοκίνητο θα μπορούσε να επιστρέψει για ακόμα μια φορά ως μια νέα ηλεκτρική γενιά.  


Βλέπετε το VW e-Bugster Concept που έκανε ντεμπούτο το 2012.

Βλέπετε το VW e-Bugster Concept που έκανε ντεμπούτο το 2012.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Επιστρέφει ως ηλεκτρικό;

Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της VW, Herbert Diess, που μέσω της πλατφόρμας Reddit δέχτηκε και απάντησε σε ερωτήσεις φίλων της μάρκας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του για μία ενδεχόμενη επιστροφή του Beetle ως ηλεκτρικό και κατά πόσο αυτό μπορεί να υλοποιηθεί απάντησε: «Το πιο συναισθηματικό αυτοκίνητο στην ιστορία μας είναι σίγουρα το microbus. Αυτή ήταν η πρώτη μου προτεραιότητα από όλα τα μοντέλα για να το επαναφέρω στη ζωή (μέσω του ηλεκτρικού ID. Buzz). Αλλά ναι, πολλά άλλα ιστορικά αυτοκίνητα είναι δυνατόν να επιστρέψουν στην κλιμακούμενη πλατφόρμα MEB μας».     

Ξαναφουντώνουν οι φήμες

Κάτι τέτοιο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επίσημη δήλωση, αλλά σίγουρα υπάρχουν υπονοούμενα για την αναβίωση του Beetle, επιβεβαιώνοντας όμως παράλληλα πως είναι κάτι που έχουν σκεφτεί τα στελέχη της VW. Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και το 2018 όταν είχαν φουντώσει οι φήμες για την κατασκευή ενός ηλεκτρικού «σκαραβαίου»

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε