Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θαυμάστε το νέο Audi RS5 και RS5 Sportback

Διαβάστηκε από 6099 αναγνώστες - 10/12/2019

Νέο look για τα Audi RS 5 Coupé και RS 5 Sportback. Οι νέες λεπτομέρειες καθιστούν τον εξωτερικό σχεδιασμό ακόμα πιο σύγχρονο και μοντέρνο. Για το χειρισμό, και τα δύο μοντέλα βασίζονται στη νέα τεχνολογία αφής MMI με μεγάλη κεντρική οθόνη. O twin-turbo V6 κινητήρας με ισχύ 450 PS και 600 Nm εξασφαλίζει εντυπωσιακές επιδόσεις.

Ο εκλεπτυσμένος εξωτερικός σχεδιασμός των δύο Audi RS 5  είναι αναγνωρίσιμος με την πρώτη ματιά. Το Singleframe έχει γίνει πλατύτερο και πιο επίπεδο. Ακολουθεί το σχεδιασμό των μεγάλων αδελφών του, RS 6  και RS 7 . Οι οπές αερισμού πάνω από τη μάσκα θυμίζουν το κλασικό Audi Sport quattro του 1984. Οι θόλοι των τροχών, οι οποίοι είναι 40 χιλιοστά πλατύτεροι, προσδίδουν στο Audi RS 5 εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι προαιρετικοί προβολείς LED matrix με το φως Audi laser διαθέτουν σκούρα περιγράμματα, που δίνουν μία ξεκάθαρα διαφορετική οπτική εντύπωση των δύο μοντέλων RS, σε σχέση με το βασικό μοντέλο A5. Οι μεγάλες, έντονα διαμορφωμένες είσοδοι αέρα έχουν πλέον ένα νέο, πενταγωνικό σχήμα.



Τόσο τα πλαϊνά μαρσπιέ όσο και ο διαχύτης πίσω, ο οποίος περικλείει τις δύο μεγάλες εξαγωγές της εξάτμισης, έχουν επίσης επανασχεδιαστεί. Τα διακοσμητικά πακέτα γυαλιστερού μαύρου, ματ αλουμινίου ή ανθρακί χρώματος προσδίδουν τόσο εμπρός και πίσω όσο και στο πλάι μία ακόμα πιο ξεχωριστή όψη. Τα τέσσερα δακτυλίδια και τα λογότυπα RS μπορούν να σχεδιαστούν σε μαύρο χρώμα κατόπιν παραγγελίας. Τα χρώματα Turbo μπλε και κόκκινο Tango έχουν προστεθεί στην παλέτα χρωμάτων. Το Coupe είναι εφοδιασμένο με οροφή ανθρακονημάτων με δομή CFRP, η οποία μειώνει το βάρος του οχήματος κατά περίπου τέσσερα κιλά.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις