Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τίτλοι τέλους για το VW Passat

Τίτλοι τέλους για το VW Passat

Διαβάστηκε από 5810 αναγνώστες - 10/1/2022

Η Volkswagen σταματάει την παραγωγή του Passat σεντάν, με το Passat wagon να συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του, εν όψει της νέας γενιάς που αναμένεται να έρθει τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η γερμανική εταιρία φαίνεται να σταματάει την παραγωγή του Passat, όπως όλα δείχνουν. Πίσω από την απόφαση της VW, είναι πως στην ίδια κατηγορία υπάρχει η επιλογή του Arteon και για όσους θέλουν ένα πιο ευρύχωρο μοντέλο, υπάρχει η wagon έκδοση του Passat που θα συνεχίσει την εμπορική του καριέρα. 

Σταματάει το Passat για Ευρώπη και Αμερική 

Από το 2020 κυκλοφορούν οι φήμες που που έλεγαν πως το τέλος της παραγωγής του Passat θα έρθει το 2023. Τελικά, η απόφαση αυτή ήρθε έναν χρόνο νωρίτερα και αφορά τόσο την Ευρώπη, όσο και την Αμερική. 

Το επόμενο Passat αποκλειστικά σε wagon έκδοση 

H επόμενη γενιά του Passat πάντως δεν αργεί να έρθει, με την Volkswagen να λανσάρει τον διάδοχό του το 2023 ή το 2024. Σε αντίθεση όμως με τα προηγούμενα χρόνια, το Passat λέγεται πως θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε wagon έκδοση, για πρώτη φορά στα χρονικά. 

Ηλεκτρικό σεντάν ο αντικαταστάτης 

Το τέλος του Passat, οι γλώσσες λένε, πως θα στρώσει τον δρόμο για τον ερχομό του νέου VW Aero B, του νέου αμιγώς ηλεκτρικού σεντάν που βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη. Το Aero B θα προσφερθεί τόσο σε σεντάν όσο και wagon εκδόσεις, αλλά θα χρησιμοποιεί διαφορετικό όνομα που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει μέσα του τα γράμματα ID, ενώ αναμένεται να έρθει το 2023

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ξεχάστε το Passat! 
Σταματάει η παραγωγή του Passat για Ευρώπη και Αμερική. 
Το επόμενο Passat αποκλειστικά σε wagon έκδοση. 
Ο αντικαταστάτης του θα είναι αμιγώς ηλεκτρικός. 
Πιστεύετε καλά κάνει η VW και σταματάει την επιτυχημένη πορεία του Passat; 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε