Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το ανανεωμένο Audi A8 στην Ελλάδα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Audi A8 στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 6422 αναγνώστες - 17/2/2022

Το ανανεωμένο A8 θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη άνοιξη, όπως ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Audi ενώ αναμένεται να μάθουμε και τις προτεινόμενες τιμές λιανικής.

Στην Ελλάδα το Audi A8 facelift

Μόλις το Νοέμβριο του 2021, το Audi A8 έλαβε την πιο πρόσφατη ανανέωσή του που περιλαμβάνει νέα εμφάνιση και πιο hi-tech συστήματα τεχνολογίας. Ήρθε η στιγμή που η εταιρεία κάνει γνωστό πως το μοντέλο θα βρίσκεται στην χώρα μας μέσα στην άνοιξη, ενώ τότε θα ανακοινωθούν και οι τιμές με τις οποίες θα διατίθεται. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Για πρώτη φορά S line έκδοση

Σε ότι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, το μοντέλο ξεχωρίζει από τους Digital Matrix LED προβολείς, την επανασχεδιασμένη και φαρδύτερη γρίλια Singleframe και τις πιο κάθετες πλαϊνές εισαγωγές αέρα. Το επίπεδο προφίλ του εντυπωσιάζει, με τους φαρδιούς θόλους των τροχών να υποδηλώνουν τη στάνταρ τετρακίνηση quattro. Καταλήγοντας στο πίσω μέρος, παρατηρούμε τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα OLED, τις λεπτομέρειες χρωμίου και μία φωτεινή LED λωρίδα που διατρέχει το πορτμπαγκάζ, ενώ ένας μεγάλος διαχύτης ολοκληρώνει την σπορ εμφάνιση. Για πρώτη φορά στη σειρά A8 βρίσκουμε το εξωτερικό πακέτο S line, ένα σκαλοπάτι πριν την ισχυρή έκδοση S8. 

Το μοντέλο αποτελείται κατά 58% από αλουμίνιο όπως δηλώνει η εταιρεία, με τις διαστάσεις του να έχουν μεταβληθεί ελάχιστα. Το A8 διαθέτει μεταξόνιο 3,00 μέτρα, μήκος 5,19 μ., πλάτος 1,95 μ. και ύψος 1,47 μ. με το S8 είναι περίπου ένα εκατοστό μακρύτερο. Σε ότι αφορά την καμπίνα έχουν χρησιμοποιηθεί ένα εξαιρετικά άκαμπτο πλαίσιο από χάλυβα θερμής διαμόρφωσης και πολυμερή υλικά ενισχυμένα με ανθρακονήματα. 

Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Μπαίνοντας στο εσωτερικό διαπιστώνει κανείς την έντονη αίσθηση ευρυχωρίας και άνεσης με μία δόση χλιδής. Ατμοσφαιρικός φωτισμός, εξαιρετικά άνετα καθίσματα με δυνατότητα μασάζ πλάτης σε 18 σημεία, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα προσκέφαλα, ειδικά σχεδιασμένο υποπόδιο που προσφέρει μασάζ για τον επιβάτη πίσω από τον συνοδηγό, τετραζωνικός αυτόματος κλιματισμός, συμπληρώνονται από ένα ψυγείο στις πίσω θέσεις με mini-bar. 

Η Audi έχει εξοπλίσει το νέο A8 με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όπως: Audi virtual cockpit, head-up display επαυξημένης πραγματικότητας, έλεγχος απόκρισης αφής MMI, με δύο οθόνες (10,1” και 8,6”) και φυσικός φωνητικός έλεγχος. Το στάνταρ MMI Navigation plus τρίτης γενιάς (MIB 3) υποστηρίζει υπηρεσίες Car-2-X. Δύο οθόνες 10,1” με ανάλυση Full HD, είναι προσαρτημένες στην πλάτη των μπροστινών καθισμάτων και σε συνδυασμό με προηγμένο σύστημα ήχου Bang & Olufsen με ενισχυτή 1.920 Watt και 23 ηχεία, φροντίζουν για τη ψυχαγωγία οδηγού και επιβατών. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε