Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Νέο Audi RS7 Sportback

    Διαβάστηκε από 7869 αναγνώστες - 10/9/2019

    Αυτό που εντυπωσιάζει βέβαια στο νέο Audi RS7 Sportback, είναι η επιθετική του σχεδίαση που σε κάνει να το ερωτεύεσαι. Κοιτώντας το από μπροστά θα συναντήσεις έναν πολύ «άγριο» προφυλακτήρα με μαύρη γρίλια και τεράστιους αεραγωγούς στις δυο άκρες. Είναι πιο χαμηλό από το Α7, ενώ με ταχύτητα άνω των 120 χιλιομέτρων μειώνει ακόμα πιο πολύ την απόσταση του από το έδαφος για καλύτερη αεροδυναμική απόδοση.



    Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, συντηρεί την επιθετική του σχεδίαση με την γρίλια και το τεράστιο δαχύτη να σου δίνει άμεσα να κατανοήσεις πως δεν είναι ένα απλό μοντέλο αυτό που προπορεύεται.



    Το νέο Audi RS7 Sportback φοράει ζάντες 21 ιντσών  και carbon/κεραμικά φρένα, ώστε να καταφέρουν να σταματήσουν την δύναμη των 600 ίππων. Συνολικά το αυτοκίνητο είναι το πιο εντυπωσιακό RS που έχει δημιουργήσει η Audi, αφού οι επιδόσεις του είναι εξωπραγματικές αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του νέου Audi RS7 Sportback.



    Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, τις εντυπώσεις κλέβει το τιμόνι με την οριζόντια βάση και το σήμα RS, αλλά και οι τρεις ψηφιακές οθόνες (μία του πίνακα οργάνων και άλλες δύο στο κέντρο της κονσόλας), και τα καθίσματα από υψηλής ποιότητας δέρμα Nappa.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ