Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

13/4/2022

Τα πενάκια των ανεξάρτητων σχεδιαστών έχουν πάρει «φωτιά», παρουσιάζοντας το μικρό SUV που ετοιμάζει η Alfa Romeo με σκοπό να κυκλοφορήσει στις αγορές το 2024.

Η «Μεταμόρφωση» ξεκινά

Η «Μεταμόρφωση» της Alfa Romeo έχει ξεκινήσει ήδη με την παρουσίαση της Tonale και όπως έχει ανακοινωθεί, θα ακολουθήσουν κι άλλα νέα μοντέλα μέσα στα επόμενα χρόνια. Πέρα από την επόμενη ηλεκτρική γενιά της MiTo, ένα από αυτά τα αυτοκίνητα που θα μας απασχολήσει  είναι ένα μικρότερο SUV που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας.

Εμφάνιση στις αγορές το 2024

Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο μοντέλο κάνουν λόγο πως θα κυκλοφορήσει το 2024, με την εταιρεία να διατηρεί ακόμα σιγή ιχθύος. Έτσι, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της autoexpress άδραξαν την ευκαιρία και παρουσίασαν τη δική τους άποψη για την εμφάνιση που θα διαθέτει το επερχόμενο ιταλικό SUV. Το εικονιζόμενο ψηφιακό μοντέλο δανείζεται αρκετά στοιχεία από την Tonale, όπως η μάσκα και ο μπροστινός προφυλακτήρας, σε συνδυασμό με τα εμπρός και πίσω φώτα. Από κει και πέρα οι πιο μικρές διαστάσεις του συμβάλλουν στον compact σχεδιασμό, με αρκετές δόσεις σπορ και ιταλικής φινέτσας.

Και ηλεκτρικό εκτός από υβριδικό

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει το όνομα Brennero, με το οποίο φαίνεται θα κάνει το ντεμπούτο του ως το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία της Alfa Romeo που θα προσφέρεται σε αμιγώς ηλεκτρική μορφή, ενώ θα υπάρχουν και υβριδικές εκδόσεις. Θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP, μία αρχιτεκτονική που συναντάμε στα Peugeot 208, Opel Corsa και DS 3 Crossback, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει πολλά διαφορετικά συστήματα κίνησης.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε