Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota C-HR: Φρεσκαρισμένο συνεχίζει τις κορυφαίες πωλήσεις
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota C-HR: Φρεσκαρισμένο συνεχίζει τις κορυφαίες πωλήσεις

1/12/2021

Το Toyota C-HR δέχεται μια "ένεση φρεσκαρίσματος" και είναι εδώ για να διατηρήσει την θέση του ηγέτη στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV.

Το Toyota C-HR  συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας πωλήσεων στα μικρομεσαία SUV. Οι πωλήσεις του το έχουν φέρει στην πρώτη θέση από την αρχή του έτους έως και τον Οκτώβρη του 2021.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Φρεσκάρισμα για τον ηγέτη της κατηγορίας

Ύστερα από το φρεσκάρισμα του μοντέλου στο οποίο προχώρησε η Toyota, το C-HR διαθέτει πλέον νέο λογισμικό στο σύστημα infotainment Toyota Smart Connect με επιπλέον δυνατότητες διασυνδεσιμότητας και μερικές διακριτικές αισθητικές πινελιές. Το C-HR στην ελληνική αγορά πωλείται σε πέντε εξοπλιστικές εκδόσεις και δύο μηχανικά σύνολά, αμφότερα υβριδικά. Ξεκινώντας από τα τελευταία το ιαπωνικό best-seller εξοπλίζεται είτε με τον 1,8 λτ. κινητήρας με 122 ίππους, είτε με τον 2λιτρο με τα 184 άλογα σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με το e-CVT αυτόματο κιβώτιο.

Εκδόσεις C-ENTER & C-LUB που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις

To C-HR στην βασική του έκδοση C-ENTER,  διαθέτει στον στάνταρ εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, έγχρωμη οθόνη TFT 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων, 8άρα οθόνη αφής με δυνατότητα σύνδεσης Apple CarPlay/Android Auto. Η λίστα των ηλεκτρικών βοηθημάτων είναι μεγάλη, ενώ η τιμή του ξεκινάει από 24.270 ευρώ . Στην έκδοση C-LUB θα βρει κάποιος όμορφες λεπτομέρειες όπως ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και πίσω φιμέ τζάμια που τονίζουν την εμφάνισή του. Στο εσωτερικό, η άνεση ανεβαίνει επίπεδο με την ρύθμιση σε ύψος του καθίσματος συνοδηγού, ενώ διαθέτει αισθητήρα βροχής, ηλεκτροχρωματικό καθρέφτη και αισθητήρες στάθμευσης. Να σημειωθεί πως η έκδοση C-LUB έρχεται από 26.600 ευρώ με 122 PS και από 29.650 ευρώ με 184 PS. Αν κάποιος θέλει να ξεχωρίσει, υπάρχει η δυνατότητα της bi-tone διχρωμίας, ξεκινώντας από 27.280 ευρώ στα 122 PS.

Για τους πιο «ανήσυχους» GR SPORT

Στην έκδοση GR SPORT, το C-HR ξεκινά από 28.370 ευρώ περιλαμβάνοντας στον στάνταρ εξοπλισμό ζάντες 19 ιντσών, σκιασμένους εμπρός προβολείς φώτων και τεχνολογίας Bi-Led, προβολείς ομίχλης LED, σύστημα έξυπνης εισόδου και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες. Το σαλόνι προσφέρει μια πιο sport πινελιά με κόκκινες ραφές στο τιμόνι, GR υφασμάτινα καθίσματα και ιονισμό αέρα (Nano-e). Η GR SPORT προσφέρει και αυτή την επιλογή bi-tone, με το κόστος να ανεβαίνει στις 29.050 ευρώ.
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε