Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
VW ID.Buzz: Ηλεκτρική επιστροφή

VW ID.Buzz: Ηλεκτρική επιστροφή

17/1/2022

H πολυαναμενόμενη επιστροφή του θρυλικού βαν της VW, έχει προγραμματιστεί να γίνει επίσημα στις 9 Μαρτίου.

Η VW μας έχει δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν αν και όχι επίσημα, το ID.Buzz, ένα μοντέλο που θέλει να αναγεννήσει το θρύλο του κλασικού βαν της γερμανικής εταιρίας. Η επιστροφή του μύθου αναμένεται να γίνει ως ηλεκτρική, ενώ θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου 2022

Καθυστέρηση λόγω έλλειψης μικροτσίπ 

Το Volkswagen ID.Buzz ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί νωρίτερα, αλλά λόγω της πανδημίας και το πρόβλημα των ημιαγωγών που μαστίζει την εφοδιαστική αλυσίδα, το ηλεκτρικό βαν πήρε παράταση μέχρι και φέτος την άνοιξη. 

Στην ίδια πλατφόρμα με το ID.4 

Κάπου εδώ, να αναφέρουμε πως το ID.Buzz θα βασίζεται πάνω στο δάπεδο MEB, που είναι το ίδιο με αυτό του ID.4. Οι φήμες λένε, πως η βασική έκδοση θα εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο πίσω άξονα με συνολική απόδοση 204 ίππους και 310 Nm ροπής. Πιθανόν να δούμε και κάποια τετρακίνητη έκδοση με δύο μοτέρ σε εμπρός και πίσω άξονα, που θα έχουν συνδυαστική ισχύς 299 ίππων και 459 Nm ροπής. 

Αυτονομία 483 χλμ. 

Η αυτονομία που θα έχει το VW ID.Buzz θα αγγίζει τα 483χλμ. με τις τιμές του για την βασική έκδοση να ξεκινούν από τα 35.000 ευρώ για την εγχώρια αγορά της Γερμανίας. Επιπλέον, στο μέλλον αναμένεται να δούμε και μία επαγγελματική έκδοσή του, η οποία θα λανσαριστεί μόνο για την ευρωπαϊκή αγορά και θα έχει κλειστά τα πίσω παράθυρα. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Ηλεκτρικό comeback! 
To VW ID.Buzz θα παρουσιαστεί 9 Μαρτίου 2022. 
Καθυστέρησε η παραγωγή του λόγω ελλείψεων σε ημιαγωγούς. 
Εώς 299 ίππους και τετρακίνητη έκδοση. 
Αυτονομία 483 χλμ.  
Θα έκανες τις καλοκαιρινές διακοπές σου με ένα τέτοιο; 

 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε