Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Vassago:Μήπως θα είναι το νέο ηλεκτρικό SUV της Alfa Romeo;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Vassago:Μήπως θα είναι το νέο ηλεκτρικό SUV της Alfa Romeo;

26/10/2021

Ένας φοιτητής παρουσίασε τις σχεδιαστικές του προτάσεις και μας δίνει εντυπωσιακές εικόνες σχετικά για το πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα νέο ηλεκτρικό SUV της Alfa Romeo.

Η Alfa Romeo μεγαλώνει την SUV γκάμα της αφού σύντομα θα λανσάρει στην αγορά την Tonale, η οποία θα τοποθετηθεί κάτω από την Stelvio. Στα άμεσα σχέδια της είναι και ο ερχομός ενός νέου μικρού SUV μέσα στα επόμενα χρόνια. Αν όμως η Alfa Romeo ήθελε να αναπτύξει ένα νέο πολυτελές SUV, κάλλιστα αυτό θα μπορούσε να μοιάζει με το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Tο νέο SUV με το όνομα Vassagο θα είναι μεγαλύτερο από το Stelvio

Το νέο μοντέλο δεν υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά πρόκειται για ένα σχέδιο του Hao Hu, o οποίος είναι φοιτητής στο ArtCenter College of Design της Kαλιφόρνια. Το όνομα του SUV είναι Vassago και σχεδιάστηκε για να τοποθετηθεί πάνω από την Stelvio. Το μήκος του, σύμφωνα με τον σχεδιαστή είναι 4.860 χλστ., αλλά μοιάζει πολύ μακρύτερο.


Σπορτίφ σχεδίαση και coupe χαρακτήρα

Ο πρόβολος του μοντέλου έχει έντονα σπορτίφ χαρακτηριστικά καθώς λαμβάνει την γνωστή γρίλια της φίρμας, μικρά φωτιστικά σώματα αλλά και έναν πολύ επιθετικό προφυλακτήρα με μεγάλες εσοχές και αεραγωγούς. Στο πλάι, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει χάρη στην έντονη coupe οροφή του και τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου, ενώ πίσω, η αεροτομή στο τέλος της οροφής, τα φώτα και το κοφτερός προφυλακτήρας κλέβουν την παράσταση.


Θα είναι ένα 100% ηλεκτρικό SUV

Η Vassago, σύμφωνα με τον σχεδιαστή, θα πρόκειται για ένα 100% ηλεκτρικό μοντέλο, χωρίς ωστόσο να μπαίνει σε λεπτομέρειες σχετικά με το κινητήριο σύνολο που θα μπορούσε να έχει. Μέχρι τώρα πάντως, δεν υπάρχουν πληροφορίες πως η Alfa Romeo σκέφτεται να κατασκευάσει ένα τέτοιο SUV.

Έτσι παρουσιάζεται στα σχέδια του Hao Hu το νέο ηλεκτρικό SUV της Alfa Romeo!
To SUV με το όνoμα Vassago θα είναι μεγαλύτερο από τη Stelvio.
Σπορτίφ σχεδίαση, επιθετικούς προφυλακτήρες και coupe χαρακτήρα.
Το Alfa Romeo Vassago θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV.
Πως σας φαίνονται τα σχέδια του φοιτητή Ηao Hu για το Vassago; Μήπως η Alfa Romeo θα  πρέπει να τον προσλάβει στο σχεδιατικό κομμάτι της φίρμας;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε