Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θα γίνει υβριδική η M5;

Υβριδική η ΒΜW M5;

11/12/2017

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την BMW να προσφέρει την Μ5 και σε υβριδική έκδοση πολύ σύντομα.

Aποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα πλάνα της BMW για την Μ5, ακόμα και αν δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι πρώτες παραδόσεις του νέου μοντέλου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βαυαρική μάρκα, όχι μόνο θα προσφέρει Competition Package αλλά θα προσφέρει στο μοντέλο και υβριδικό κινητήριο σύνολο.

Οι πληροφορίες αυτές διέρρευσαν σε forum της BMW με τον χρήστη που το αποκάλυψε να αναφέρει πως έχει αξιόπιστες πηγές μέσα από την εταιρεία. Αραγε το υβριδικό σύνολο θα είναι plug-in ή θα εξοπλίζεται με το κύκλωμα 48 Volt που αποδεικνύεται δημοφιλές σε αρκετά πολυτελή μοντέλα το τελευταίο διάστημα;

Σε άλλα νέα για το τμήμα Μ της BMW, φαίνεται πως εγκαταλείφθηκαν τα σχέδια για μια Μ2 CSL, ενώ αντίθετα, η ανάπτυξη της Μ2 Competition προχωρά κανονικά.

Η νέα στρατηγική της BMW λέγεται πως προβλέπει 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων 12 πλήρως ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα έρθουν μέχρι το 2025. Όλα τα ονόματα από το i1 έως το i9 και το iX1 έως το iX9 έχουν εξασφαλιστεί από τη BMW, ενώ ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Harald Krüger, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία κατοχύρωσε και τα 18 ονόματα, ορισμένα από τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στα οχήματα παραγωγής τα επόμενα χρόνια.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις