Υβριδικό το νέο Dacia Duster

Διαβάστηκε από 1615 αναγνώστες - 8/4/2021

Το νέο Dacia Duster θα εκμοντερνιστεί, και θα αποκτήσει υβριδικά σύνολα, νέα φρέσκια σχεδίαση και πλούσιο εξοπλισμό, που αρμόζει σε ένα SUV της κατηγορίας του. Πότε περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του και με ποια χαρακτηριστικά?

 
 

Ανταλλακτικά με όφελος ως και 35%

Είναι γεγονός πως το Dacia Duster έχει αποκτήσει με το σπαθί του τον τίτλο του, valuse for money SUV, μέχρι και σήμερα. Οι Ρουμάνοι όμως δεν θέλουν να μείνουν στα κεκτημένα τους, και εργάζονται ήδη πάνω στο σχεδιασμό της νέας γενιάς, έχοντας ως στόχο, να προσφέρουν ένα SUV με μοντέρνα χαρακτηριστικά και σχεδίαση. 

Το νέο Dacia Duster θα βασιστεί στην CMF-B πλατφόρμα, που την είδαμε να κάνει την εμφάνιση της με την τελευταία γενιά του Sandero. Στην Ρουμανική βιομηχανία αναφέρουν πως βελτιώθηκε κατά πολύ η οδηγική συμπεριφορά του μοντέλου, και το ίδιο προσδοκά και για το Duster. 

Εξωτερικά το νέο Dacia Duster θα υιοθετήσει μια μοντέρνα σχεδίαση με, νέα μάσκα με νέο logo να δεσπόζει στην μέση της, premium λεπτά και πλατιά φωτιστικά σώματα, και νέο δυναμικό προφυλακτήρα. Τα χαρακτηριστικά πλαστικά προστατευτικά και οι ράγες στην οροφή, αποτελούν πλέον το σήμα κατατεθέν του μοντέλου και θα έχουν και αυτά την θέση τους, στη νέα γενιά του Dacia Duster, τονίζοντας τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του.

Μεγάλες αλλαγές περιμένουμε και για το εσωτερικό του δημοφιλούς SUV, που θα βασιστεί και στο πρωτότυπο Bigster, με προσανατολισμό την άνεση, το μοντέρνο σχεδιασμό και τον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό. 

Το νέο Dacia Duster θα είναι διαθέσιμο και με υβριδικούς κινητήρες, παράλληλα με τις υπόλοιπες εκδόσεις βενζίνης, και LPG. Στόχος της Ρουμανικής βιομηχανίας είναι η τιμή του νέου Dacia Duster, να συνεχίσει να είναι η πιο ανταγωνιστική της κατηγορίας του. Η νέα γενιά του μοντέλου θα κάνει την επίσημη εμφάνιση της το 2024. 

Tags: DACIA DUSTER