Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε Toyota Corolla 1.2T 116 PS

Διαβάστηκε από 25918 αναγνώστες - 31/8/2020

Corolla is back… and better than ever. Το παγκόσμιο best seller των 46 εκατομμυρίων πωλήσεων μας παρουσιάζεται στην 12η γενιά του, πιο όμορφο, πιο high-tech και πιο ποιοτικό από ποτέ. Η οδήγηση στα καλύτερα της!

Το δοκιμάσαμε και το ζορίσαμε κάτω από όλες τις συνθήκες και σας μεταφέρουμε κάθε λεπτομέρεια για το νέο αυτοκίνητο ορόσημο της κατηγορίας. Δείτε όλες τις νέες τεχνολογίες, το οδηγικό προφίλ αλλά και τον στόχο της νέας Corolla απέναντι σε… όλους!

H Toyota Corolla έκανε το ντεμπούτο της το αρκετά μακρινό 1966 και σίγουρα ούτε οι τότε πιο αισιόδοξοι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν πως θα γινόταν παγκόσμιο best seller στην ιστορία των μικρομεσαίων. Μετά από 11 γενιές όμως, και με την έννοια αξιοπιστία να είναι συνώνυμο, κλείνει την «παρένθεση» Auris, και επιστρέφει για να εδραιώσει την θέση της στην κορυφή. Όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι στις επόμενες σελίδες, δεν επέστρεψε απλά με το βαρύ της όνομα, αλλά γέμισε την φαρέτρα της με δεκάδες τεχνολογίες, εντυπωσιακή εμφάνιση και ολοκαίνουργια οδηγοκεντρική φιλοσοφία
Πως γίνεται ένα αυτοκίνητο με τόσο βαριά και γεμάτη επιτυχίες ιστορία να γίνει καλύτερη? Με μία αλάνθαστη συνταγή.



Αφενός διατήρησε και αναβάθμισε έννοιες συνυφασμένες με το όνομα της, όπως ποιότητα και αξιοπιστία, αφετέρου βελτιώθηκε σε τομείς που υστερούσε και τόλμησε ένα up to date που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η σούπερ δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και τους πιο δύσκολους κριτές, αλλά και η τεχνολογική αναβάθμιση που συναγωνίζεται αυτοκίνητα υψηλότερης κατηγορίας. Όσο για το οδηγικό της προφίλ, θα τo αναλύσουμε σε ξεχωριστή σελίδα γιατί της αξίζει.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις