Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Fiat: Όφελος έως 3.200 ευρώ, 0% προκαταβολή & 5ετη εγγύηση

Διαβάστηκε από 23368 αναγνώστες - 29/9/2021

Η γκάμα της Fiat πιο προσιτή από πότε! Τώρα το Fiat Double Play μειώνει το κόστος αγοράς καινούργιου Fiat μέχρι 3.200 ευρώ, διευκολύνει την απόκτηση με 0% προκαταβολή, εξόφληση έως 72 μήνες και δίνει extra σιγουριά στους ιδιοκτήτες με 5ετη εγγύηση κι οδική βοήθεια.

Η απόκτηση καινούργιου αυτοκίνητου φαίνεται πιο εύκολη και συμφέρουσα από πότε, χάρη στο πρόγραμμα Fiat Double Play της ιταλικής εταιρίας. Η Fiat με το ελκυστικό της πακέτο, δίνει extra κίνητρα σε όσους αναζητούν και είναι κοντά στην αγορά ενός καινούργιου και σύγχρονου αυτοκίνητου. Το Fiat Double Play συνδυάζει οικονομικές ευκολίες για την αρχική απόκτηση του αυτοκινήτου και επιπλέον μεταπωλητικές παροχές. Συγκεκριμένα, στο σύνολο της γκάμα της Fiat οι εκπτώσεις φτάνουν έως τις 3.200 ευρώ, με 0% προκαταβολή ή προνομιακή χρηματοδότηση με 3,9% επιτόκιο και εξόφληση έως 72 μήνες. Ταυτόχρονα οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, αφού θα απολαμβάνουν εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών ή 200.000 χιλιόμετρων και ταυτόχρονα θα έχουν και ίδιας ισχύς οδική βοήθεια, για ότι απρόοπτο τους συμβεί στο δρόμο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Οικογένεια Fiat 500: Μέγιστο όφελος έως 3.200 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση

Το πιο αναγνωρίσιμο αυτοκίνητο της mini κατηγορία, το Fiat 500, συνεχίζει την πετυχημένη πορεία του, πλέον στη τρίτη γενιά του, γεμάτο με στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει. Με εμβληματικό στιλ και πιστό στις ρίζες του, είναι ομορφότερο από ποτέ χάρη στη νέα καθαρότερη, πιο εκλεπτυσμένη σχεδίαση και τις διακριτικές γραμμές, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά τη χαρακτηριστική προσωπικότητα του αυτοκινήτου. Βλέποντας τη συνεχόμενη επιτυχία του μοντέλου και αφουγκραζόμενοι τη ζήτηση της αγοράς για πιο οικογενειακά και με δυνατότητες off-road αυτοκίνητα, οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας μεγάλωσαν τη γκάμα του θρυλικού αυτοκινήτου, με το 500X, τη crossover εκδοχή του.



Πλέον με το πρόγραμμα Double Play, η απόκτηση και των δυο μοντέλων γίνεται πιο εύκολη και οικονομικά ωφέλιμη. Όλες οι εκδόσεις βενζίνης και diesel των 2 μοντέλων έχουν εκπτώσεις, με το μέγιστο όφελος να φτάνει τα 3.200 ευρώ και να συνδυάζεται με προνομιακή χρηματοδότηση με 3,9% επιτόκιο και εξόφληση έως 72 μήνες. Στην εξίσωση του κέρδους από το πρόγραμμα προσθέστε και την εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών ή 200.000 χιλιομέτρων, καθώς και τη 5ετή οδική βοήθεια.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε