Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Fiat Panda: Όφελος έως 2.250 ευρώ και Fiat Tipo με έκπτωση μέχρι 1.400 ευρώ

Διαβάστηκε από 23363 αναγνώστες - 29/9/2021

Το Panda ήταν πάντα αγαπητό από όλους για τη λαμπερή του προσωπικότητα και τις έξυπνες λύσεις που το καθιστούν ιδανικό για οποιαδήποτε περίσταση. Πλέον είναι περισσότερο οικολογικό, περισσότερο τεχνολογικό και περισσότερο διασκεδαστικό. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα: άνεση, ευρυχωρία και λειτουργικότητα. Το μοντέλο της ιταλικής φίρμας είναι διαθέσιμο σε δυο εκδοχές αμαξώματος και εφοδιάζεται με τρία κινητήρια σύνολα, τον ήπιο υβριδικό των 75 ίππων, τον βενζινοκινητήρα Twinair των 85 ίππων και το κινητήρα φυσικού αερίου (CNG) επίσης 85 ίππων. Μάλιστα στην έκδοση Cross με τον βενζινοκινητήρα συνδυάζεται αποκλειστικά με τετρατρακίνηση.

Κοινοποίησέ το »

Όλη η γκάμα του Panda πλέον γίνεται πιο προσιτή χάρη στο οικονομικό πρόγραμμα Double Play, αφού ο αγοραστής μπορεί να κερδίσει μέχρι και 2.250 ευρώ, ενώ η 5ετη εγγύηση είναι εξασφαλισμένη.

Fiat Tipo: Μέγιστο όφελος έως 1.400 ευρώ.

Το νέο Tipo Cross ξεπερνά τα συνηθισμένα, με την συναρπαστική του σχεδίαση που κλέβει τις εντυπώσεις και φτάνει στο αποκορύφωμά της με το κιτ Cross Aesthetic. Mε ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών σε στιλ Diamond Cut - Cross, μπρός και πίσω φωτιστικά σώματα FullLED, εξωτερικές λεπτομέρειες σε ματ ICE, φιμέ κρύσταλλα κι αποκλειστικά καθίσματα για την έκδοση Cross θα σας μαγέψει. To νέο Tipo Cross έρχεται με extra όφελος μέχρι 1.300 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις με τον αγοραστή να μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε χρηματοδότηση μέχρι 72 μήνες, με 0% προκαταβολή και 6,95% επιτόκιο ή  προνομιακή χρηματοδότηση με 3,9% επιτόκιο, 35% προκαταβολή και 48 μήνες εξόφληση.



Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το νέο Tipo Hatchback, που είναι έτοιμο να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, με διαφορετική σχεδίαση, τεχνολογία επόμενης γενιάς και μοναδική άνεση. Δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγετε μεταξύ άνεσης και αισθητικής. Με το νέο Tipo το καλύτερο έχει βρει το δρόμο του. Καλύτερη αισθητική που ταυτόχρονα είναι καλύτερη και για το περιβάλλον, χάρη στην πιο αποδοτική τεχνολογία κινητήρων. Το νέο Tipo Hatchback διατίθεται με όφελος μέχρι και 1.400 ευρώ.


 
Η Fiat αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονη εποχής και με το πρόγραμμα Double Play το δείχνει εμπράκτως. Μεγάλη οφέλη, κορυφαίες προνομιακές χρηματοδοτήσεις, πολυετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια θα απολαύσουν όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν ένα εκ των κορυφαίων μοντέλων της γκάμας της ιταλικής εταιρίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας.

 

Κοινοποίησέ το »