Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Αξίζει το προηγούμενο Kia Sportage diesel ως μεταχειρισμένο;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αξίζει το προηγούμενο Kia Sportage diesel ως μεταχειρισμένο;

Διαβάστηκε από 1431 αναγνώστες - 3/2/2023

Αναλύουμε την προηγούμενη γενιά του Kia Sportage που ήταν σε παραγωγή από το 2015 ως το 2021 και βλέπουμε αν αποτελεί αξιόπιστη και καλή επιλογή για αγορά μεταχειρισμένου.

Μεταχειρισμένο Kia Sportage diesel 2015-2021: Αξίζει η αγορά του;

Το Kia Sportage έχει αποκτήσει έναν σαφώς πιο premium χαρακτήρα συγκριτικά με την πρώτη γενιά, που έκανε το ντεμπούτο της πριν από 30 χρόνια, δηλαδή το 1993. Η τελευταία γενιά, που κυκλοφόρησε στη χώρα μας στα τέλη του 2021, ξεχωρίζει από μακριά χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, ωστόσο η αμέσως προηγούμενη, κατασκευής μεταξύ 2015-2021 παραμένει μοντέρνα μέχρι και σήμερα.

Πόσο αξιόπιστο είναι το προηγούμενο Kia Sportage, τώρα που τα παλαιότερα μοντέλα έχουν συμπληρώσει 8 χρόνια στους δρόμους; Παρουσιάζει ζημιές, ή είναι απροβλημάτιστο; Αναλύουμε ένα μοντέλο με τον πετρελαιοκινητήρα 1,7 λίτρων και 116 ίππων και σας έχουμε την απάντηση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η λέξη «βλάβη» είναι άγνωστη για το Kia Sportage 2015-2021

Ξεκινώντας από τα μηχανικά μέρη, δεν υπάρχουν κάποιες συνηθισμένες ζημιές που παρουσιάζονται στο προηγούμενο Kia Sportage, κάτι που δείχνει περίτρανα πως το κορεάτικο μοντέλο είναι εξαιρετικά αξιόπιστο.

Η ανάρτηση λειτουργεί σωστά, χωρίς να δείχνει «κουρασμένη», ενώ παράλληλα οι τριγμοί λάμπουν δια της απουσίας τους.

Αντίστοιχα, στην καμπίνα επικρατεί ησυχία, μιας και η στιβαρή συναρμογή και η έμφαση στην ποιότητα κατασκευής έχουν εξαλείψει την δημιουργία θορύβων.

Θα βρω τυπικές φθορές στο προηγούμενο Kia Sportage;
Όσον αφορά στη φθορά των υλικών, αξίζει να αναφέρουμε πως τα καθίσματα δείχνουν σαν καινούργια: Οι επενδύσεις δεν έχουν σκισίματα, ενώ το αφρώδες υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί παραμένει όσο σφικτό πρέπει.

Οι διακόπτες στο τιμόνι και στην κεντρική κονσόλα λειτουργούν όπως την πρώτη ημέρα, χωρίς παράλληλα να έχουν ξεβάψει.

Η καλή εικόνα συνεχίζεται και στα σημεία που έρχονται σε συνεχή επαφή με τα χέρια, όπως το στεφάνι του τιμονιού, ο επιλογέας ταχυτήτων αλλά και οι ταπετσαρίες στις πόρτες, τα οποία δεν εμφανίζουν αποχρωματισμούς ή «γυαλάδες» από τη χρήση.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε