Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Audi A1 1.6 TDI του 2012

15/3/2017

Το Audi A1 είναι το λιλιπούτειο μοντέλο της Audi και προσφέρει όλες τις αρετές της γερμανικής μάρκας σε μικρό πακέτο... Με τον 1.6 TDI είναι ιδανικο αν κάνετε καθημερινά πολλά χιλιόμετρα.

Η αίσθηση της συμπαγούς κατασκευής, όπως επίσης και το στιβαρό πλαίσιο με τις σφιχτές αναρτήσεις συνθέτουν ένα σύνολο, που από τα πρώτα κιόλας μέτρα κίνησης αποπνέει έντονη ασφάλεια. Ο οδηγός του Α1 είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί πλήρως τα αποθέματα ισχύος και κυρίως της ροπής του 1,6 TDI κινητήρα και να κινηθεί σβέλτα σε κάθε διαδρομή. Έτσι, στην ευθεία η σταθερότητα του είναι υποδειγματική, ενώ σε μια διαδρομή με συνεχόμενες στροφές οι τροχοί εμφανίζουν υψηλή πρόσφυση.

Στο θάλαμο των επιβατών του Α1 με τη σύγχρονη σχεδίαση, το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει είναι η υψηλή ποιότητα. Το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από άκρη σε άκρη από παχύ αφρώδες υλικό, ενώ σε συνδυασμό με τη στιβαρή του συναρμογή δίνει την αίσθηση ότι είναι «πακτωμένο». Στα θετικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού ανήκουν επίσης η πολύ καλή εργονομία που προσφέρουν τα επιμέρους χειριστήρια και η εύκολη εύρεση της πολύ καλής θέσης οδήγησης. Ωστόσο, όσον αφορά στους χώρους και ειδικότερα στο πίσω τμήμα της καμπίνας, 2 ενήλικα άτομα δε θα νιώσουν άνετα. Στο μέσο όρο της κατηγορίας τοποθετείται ο «τετραγωνισμένος» και με μεγάλο άνοιγμα χώρος αποσκευών των 270 λτ. 

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Τιμή: 15.900 ευρώ
Χρονολογία: 6 / 2012
Χιλιόμετρα: 115.000 km
Κυβικά: 1600 cc
Ίπποι: 115 bhp
Καύσιμο: Πετρέλαιο
Χρώμα: Γκρι(Μεταλλικό)

Εξοπλισμός
ABS, Air Condition, Airbag, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Cruise Control, ESP, Immobilizer, Navigation, Parktronic, Turbo, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Γραμμάτια επ / γές δεκτά, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Κεντρικό κλείδωμα, Προβολείς ομίχλης, Πρώτο χέρι, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού, Αγνωστο, Χειροκίνητο, 3 πόρτες, 5 θέσεις, 6 airbags

AUTOMOTIVO AEBE
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 15 / Λ.ΛΑΥΡΙΟΥ 85 / Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 278
ΓΕΡΑΚΑΣ / ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ / ΧΑΛΑΝΔΡΙ  τ.κ. 15344
Τηλ. 210 6618686 Fax: 210 6618185 
e-mail: [email protected] 
website: www.automotivo.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις