Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το συγκεκριμένο Citroen C5 μπορεί να το αδικούν οι φωτογραφίες αλλά είναι ένα διαμάντι που αξίζει να το δείτε από κοντά.

Citroen C5 του 2011

Διαβάστηκε από 6188 αναγνώστες - 20/1/2017

Το Citroen C5 που σας παρουσιάζουμε, μας κακομαθαίνει με τις υψηλές ανέσεις που προσφέρει, ενώ η άψογη κατάστασή του και η τιμή του το κάνουν άκρως ελκυστικό.

Το Citroen C5 με το μακρύ εμπρός τμήμα, την επιθετική όψη, την έντονη κλίση της οροφής και το υπερυψωμένο πίσω καπό με την ακμή στο τελείωμά του προσεγγίζει περισσότερο τα αισθητικά πρότυπα των κουπέ. Ως σύνολο, το γαλλικό αυτοκίνητο είναι όμορφο και επιβλητικό, γεγονός στο οποίο συμβάλλουν με τη σειρά τους και οι αυξημένες εξωτερικές του διαστάσεις.
 
Η προσοχή που έχει δοθεί στην ποιότητα κατασκευής αποτελεί μαζί με τη σχεδίαση τα πιο θετικά στοιχεία του εσωτερικού. Για το πάνω μέρος του ταμπλό έχει χρησιμοποιηθεί ένα παχύ αφρώδες πλαστικό με ευχάριστη υφή, το οποίο συναντάται και σ' ένα τμήμα των θυρών. Επίσης, και τα σκληρά πλαστικά ικανοποιούν σε ποιότητα, όπως επίσης ισχύει για το φινίρισμα και τη συναρμογή των επιμέρους επιφανειών.
 
Στον τομέα των χώρων για τους επιβάτες, το C5 παρουσιάζεται άνετο, αφού είναι σε θέση να μεταφέρει 5 ενήλικα άτομα χωρίς παραχωρήσεις. Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης έχουν στη διάθεσή τους αυξημένο πλάτος, ενώ θα εκτιμήσουν παράλληλα τα μεγάλα, αναπαυτικά και με πολύ καλή πλευρική στήριξη καθίσματα. Για τις αποσκευές, ο αντίστοιχος χώρος έχει χωρητικότητα 439 λτ. (με κανονική ρεζέρβα).
 
To Citroen C5 παρουσιάζεται ασφαλές στο δρόμο και πάνω από όλα διακρίνεται για τα κορυφαία επίπεδα άνεσης. Αυτό εκτιμάται από τον οδηγό με το που θα διανύσει τα πρώτα μέτρα με το C5, αφού δε θα τον ενοχλήσουν οι μύριες ανωμαλίες των δρόμων, οποίες φιλτράρονται αποτελεσματικά από τη μαλακή σε ρύθμιση ανάρτηση του αυτοκινήτου, διατηρώντας την άνεση σε υψηλά επίπεδα, σε συνδυασμό με τα αναπαυτικά καθίσματα. Παράλληλα το μοτέρ 1.6 βενζίνης με τους 156 ίππους αποτελεί εγγύηση για χαμηλή κατανάλωση αλλά και πολύ καλές επιδόσεις, όταν αυτό είναι ζητούμενο.
 
Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Τιμή: ¤ 10.900
Χρονολογία: 8 / 2011
Χιλιόμετρα: 80.000 km
Κυβικά: 1600 cc
Ίπποι: 156 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Χρώμα: Γκρι(Μεταλλικό)
 
Εξοπλισμός
ABS, Airbag, Bucket Καθίσματα, CD Player, Cruise Control, ESP, Immobilizer, Parktronic, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υποβραχιόνιο, Υπολογιστής Ταξιδιού, ζυγό, Χειροκίνητο, 4 πόρτες, 5 θέσεις, 8 airbags
 
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Ι. - ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ
ΑΧΑΡΝΩΝ 458
ΠΑΤΗΣΙΑ  τ.κ. 11143
Τηλ. 210 2525345 Fax: 210 2512677
e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις