Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μεταχειρισμένο Audi Q3 2011: Βγάζει προβλήματα;
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μεταχειρισμένο Audi Q3 2011: Βγάζει προβλήματα;

25/11/2022

Το Audi Q3 της πρώτης γενιάς κυκλοφόρησε από το 2011 έως το 2018. Πόσο καλό είναι το μοντέλο ως μεταχειρισμένο; Με τις τιμές να ξεκινούν από 18.000 ευρώ, αξίζει η αγορά του προηγούμενου Audi Q3;

Αξίζει να αγοράσω Audi Q3 του 2011;

Το Audi Q3 είναι από τα μοντέλα που αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία των premium SUV, και από το 2018 βρίσκεται στη δεύτερη γενιά του. Το πρώτο Audi Q3 κυκλοφόρησε το 2011 και είναι διαθέσιμο ως μεταχειρισμένο με τιμές από 18.000 ευρώ.

Έχουν περάσει πλέον 11 χρόνια από το ντεμπούτο του προηγούμενου Audi Q3. Πώς έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου; Αξίζει να το αγοράσει κανείς ως μεταχειρισμένο σήμερα; Τι ζημιές βγάζει το Audi Q3 του 2011; Ήρθε η ώρα να το αναλύσουμε!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Audi Q3 2011 και φθορές: Ψάξε-ψάξε, δεν θα βρεις!

Σύμφωνα με δοκιμή σε μοντέλο που έχει διανύσει 150.000 χλμ, το αυτοκίνητο κρύβει πολύ καλά την ηλικία του. Οι τριγμοί απουσιάζουν παντελώς, ενώ οι επενδύσεις σε καθίσματα και πόρτες δεν δείχνουν σημάδια φθοράς. Κοινώς, ο μόνος τρόπος για να συνειδητοποιήσεις πως το Audi Q3 έχει αυτά τα χιλιόμετρα στο ενεργητικό του είναι απλά να κοιτάξεις τι γράφει το κοντέρ.

Αντίστοιχα, το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη S-tronic αλλάζει σχέσεις χωρίς ενοχλητικά τραντάγματα. Το μόνο που παρατηρείται είναι μια ελαφρά υστέρηση κατά την εκκίνηση.

Η προαιρετική ρυθμιζόμενη ανάρτηση του συστήματος Drive Select δεν παρουσιάζει θορύβους και τριγμούς και εξακολουθεί να αποτελεί τη χρυσή τομή μεταξύ άνεσης και δυναμισμού.

Εκεί που φαίνεται πως το Audi Q3 είναι μοντέλο περασμένης δεκαετίας είναι οι λεπτομέρειες: Η οθόνη του συστήματος infotainment είναι 6,5 ιντσών, σχετικά μικρή για τα σημερινά δεδομένα, και δεν είναι αφής. Παρόλα αυτά, το σύστημα πολυμέσων περιλαμβάνει λειτουργία πλοήγησης και σύνδεση με Bluetooth.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε