Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό το Mini Countryman βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει πλούσιο εξοπλισμό και λίγα χιλιόμετρα.

Μεταχειρισμένο Countryman από τα λίγα

26/7/2016

Μεταχειρισμένα υπάρχουν πολλά αλλά τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα σε εξαιρετική κατάσταση, είναι λίγα. Όπως αυτό εδώ το Mini Countryman το οποίο είναι σαν καινούργιο αλλά έχει τιμή πολύ πιο χαμηλή από του καινούργιο.

Κάποια μεταχειρισμένα αξίζουν την προσοχή μας. Ένα από αυτά είναι και το Mini Countryman το οποίο πρωταγωνιστεί σήμερα στη σελίδα μας. 

Πρόκειται για ένα πραγματικά αψεγάδιαστο αυτοκίνητο, το οποίο είναι μοντέλο χρονολογίας 2012 και εφοδιάζεται με μοτέρ 1,6 λτ. στα 122 άλογα. Μάλιστα το μοτέρ του έχει γράψει μόλις 54.000 χλμ. αποκλειστικά στους ελληνικούς δρόμους, καθώς είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. 

Ο εξοπλισμός της έκδοσης Pepper που αφορά και το συγκεκριμένο μοντέλο είναι παραπάνω από πλούσιος καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ηλιοροφή, ABS, Air Condition, Airbag, Bluetooth, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, ESP, Immobilizer, Δερμάτινα Καθίσματα, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικούς Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Προβολείς ομίχλης, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, ΥπολογιστήΤαξιδιού, 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου και 8 airbags.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις